SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Orda bi hostel var da çok güzel, geceleri ortamlardan dönerken sorun yaşar mıyız, daha merkezi bi yerde mi bakalım yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 atlarsın tube'a 3-4 durak sonra piccadilly circusdasın. Uzak değil edit: ha gece için de taksiye binersiniz çok tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Değil çok da güzel bir muhit. Ah ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Arkadaş nightbus falan var mı bilmiyorum dedi, var mı? Fakir işi olur heralde bizimki taksi maksi zor. Edit: Taksi kaç para tutar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Geceleri cok da guvenli bir muhit degil. Ama nightbus var. Taksi de merkezden cok tutmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Toplam 1 aya yakın geçirdim 2 gidişte, uzak olmalı eğlence yerlerine. Zaten gece metro bitiyor 12de falan. Zor olur dönmek, otobüs var sabaha kadar ama onlar da seyrek oluyor 12den sonra. Bi de otobüs zor ilk giden için, hangi otobüs nerden geçiyor, hangisine binmek lazım hangi durakta inip diğer otobüse binmek lazım falan. Ha bu arada metro 24 saat yapma planları vardı bu yıl için. Olmuş mudur bilmiyorum ha şimdi, uzak var uzak var o da ayrı. uzaktan kastım yürüme mesafesinde değil. yoksa tabii soho'ya falan yine de yakın sayılır. yürüyerek 1 saati falan geçer heralde gitmek diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar