Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet explorer sorunu

prozzak

Öne çıkan mesajlar

internet explorer yawaş açılıo we sonrasındaki sayfalarda aynen. Şimdi trojan wardı onlar temizlendi sorun ondan kaynaklanıo zannediodm ama sorun dewam edio. Bende dedimki ie 6 yı yükliiim de kullanıyım sonra bi de güvenlik dosyası war onu atarım üstüne yanar döner bi şekilde gel görelimki dioki ie 6 yı yükliceim zmn daha yeni bi sürüm war pc de dio o zmn güvenlik için patch i yükliim bu defa da yok efendim ie 6 yüklü deilmiş. Ne yapmam lazım?[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

o trojanler işlemiştir pc ye kesin silinmesi cok zor olabilir.
sen en temızınden bı format at bence[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya yannış bilmmiyosam mozilla da virus bulaşma ihtimali daha azmıs int exploere dan oyle mı
ben gecen yukleıdm şimdi onu kullanıyom ama bilmiyom işte ne gibi ozellikleri var .
yani yapılan virusler int explorer kodlarına gore yapılıyomus o yuzden mozilla da bulasması dusuk mus oylemı ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 23 Ocak 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
ya yannış bilmmiyosam mozilla da virus bulaşma ihtimali daha azmıs int exploere dan oyle mı
ben gecen yukleıdm şimdi onu kullanıyom ama bilmiyom işte ne gibi ozellikleri var

explorer'a spesifik olan spylar adwareler mevcut,
mozilla spylardan o kadar kolay etkilenmiyor.

ayrıca explorer her türlü kodu destekliyor.
mozilla bu yüzden explorer'ın açtığı bazı siteleri açamıyor
ancak bu her türlü abuk sabuk kodu destekleme durumu yüzünden, explorer'ı çökertecek siteler mevcut. mozilla hatasız çalıştırıyor o siteleri mesela, browser çökmüyor.
aynen, mozilla için yapılmış özel siteler de gördüm, tablolar yarı şeffaf oluyor, arkaplan resmini görüyorsun felan.

bir de mozilla'nın avantajı açık kaynak kodu olması
daha fazla developer var, bug bulununca daha hızlı çözüm bulunabiliniyor.

mozilla bu yüzden daha güvenli.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...