prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 internet explorer yawaş açılıo we sonrasındaki sayfalarda aynen. Şimdi trojan wardı onlar temizlendi sorun ondan kaynaklanıo zannediodm ama sorun dewam edio. Bende dedimki ie 6 yı yükliiim de kullanıyım sonra bi de güvenlik dosyası war onu atarım üstüne yanar döner bi şekilde gel görelimki dioki ie 6 yı yükliceim zmn daha yeni bi sürüm war pc de dio o zmn güvenlik için patch i yükliim bu defa da yok efendim ie 6 yüklü deilmiş. Ne yapmam lazım?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kiiii 6 yüklü[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 o trojanler işlemiştir pc ye kesin silinmesi cok zor olabilir. sen en temızınden bı format at bence[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ha bi de yeteri kadar ramin varsa bence xp kur onda güvenlik daha yuksek[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mozilla yüklemek her zaman iyidir[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 en temizi format.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya yannış bilmmiyosam mozilla da virus bulaşma ihtimali daha azmıs int exploere dan oyle mı ben gecen yukleıdm şimdi onu kullanıyom ama bilmiyom işte ne gibi ozellikleri var . yani yapılan virusler int explorer kodlarına gore yapılıyomus o yuzden mozilla da bulasması dusuk mus oylemı ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hmm saolun ya daha geçen hafta format attım üşeniorm ne yalan söyliyim :) mozilla iise onu yükliim weya netscape filan kullanaym eywalla[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: SoulCube, 23 Ocak 2005 12:23 tarihinde demiş ki: ya yannış bilmmiyosam mozilla da virus bulaşma ihtimali daha azmıs int exploere dan oyle mı ben gecen yukleıdm şimdi onu kullanıyom ama bilmiyom işte ne gibi ozellikleri var explorer'a spesifik olan spylar adwareler mevcut, mozilla spylardan o kadar kolay etkilenmiyor. ayrıca explorer her türlü kodu destekliyor. mozilla bu yüzden explorer'ın açtığı bazı siteleri açamıyor ancak bu her türlü abuk sabuk kodu destekleme durumu yüzünden, explorer'ı çökertecek siteler mevcut. mozilla hatasız çalıştırıyor o siteleri mesela, browser çökmüyor. aynen, mozilla için yapılmış özel siteler de gördüm, tablolar yarı şeffaf oluyor, arkaplan resmini görüyorsun felan. bir de mozilla'nın avantajı açık kaynak kodu olması daha fazla developer var, bug bulununca daha hızlı çözüm bulunabiliniyor. mozilla bu yüzden daha güvenli.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 mozilla yı bende tawsiye ederim yeni kullanmaya başladım ve gayet memnunum....[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 mo zilla çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 windows kusursuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar