Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ARKADAŞLAR BEN DERİMKİ BURAYA YAKIN TARİHİN SİZLERE GÖRE BİR KONUDA.(SENARYO,SES,EFEKT,KURGU VEYA BUTUNUYLE.)COK İYİ OLAN AMA YA İYİ FİLM İZLİYİCİLERİ TARAFINDAN İZLENMİŞ VE PAYLAŞILMIŞ İSMİ SONRA UNUTULUP GİTMİŞ ETKİLİYİCİ BÜYÜLEYİCİ ÖRNEĞİN FİLM FESTİVALERİNDEN FİLMLER OLABİLİR AVRUPA SİNEMASINDAN OLABİLİR.KATILAN ARKADAŞLAR FİLMLERİN ADINI YAPIM YILI AKTOR VEYA YONETMEN GIBI EN AZ BIR UNSURLA BELIRTSINLER....ŞAHSİ BEĞENİLERDE YAZILSIN BENCE..AKLINIZA NE GELİYORSA YAZIN..[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Karpuz kabuğundan gemiler , hakketiği ilgiyi göremedi türkiyede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 matrix diyom ben adamlar o kadar gusel yaptılar sonra yerden yere vurdular eleştirmenler. Nİye? kıskandıkları için herkesin bu kadar sukse yapacak bi film yapamayacagını bıldıklerı ıcın. meyve veren agac taslanır misali...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: alukard666, 23 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Karpuz kabuğundan gemiler , hakketiği ilgiyi göremedi türkiyede... Kesinlikle "Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak" .. Hakettiği ilgiyi değil, ilgi bile bulamadı..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Lock Stock and Two Smoking Barrels Eğer Guy Ritchie üzerine Brad Pitt' li Snatch' i cekmese kimse filmin farkında bile olmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 aa doğru bak ben bile o filmi tamamen unutmuşum:)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben G.o.r.a diyorum çünkü film çok kiskanildi.. bir sürü elestiriye mahruz kaldi...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 harcanmış film olarak ben size "Torque" u sölicem... XxX, The Fast And The Furious ve S.W.A.T'ın yapımcılarının çıkardığı film... Türkiye'de vizyona bile girmedi. Direkt olarak Dvd si çıktı. İzleyenler vardır mutlaka. (oradaki esmer hatuna bitmiştim ya :) )[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Uzak[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar