Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seni kraliçe yaparım

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Ya itiraf et ankaradan nefret ediyosun

Abi hayır, İstanbul'u Ankara'dan daha çok seviyorum. Şu an İstanbul'da yaşasam, burada yaşadığım standardı (ev, gezme vs) yakalayamayacağım için parama göre yaşıyorum. Şu an gelirim 2 katına çıksa yarın bavulu toplarım net. Ama böyle abuk subuk elitistliklere de ağzımla gülmüyorum valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Bir tane hayırlı iş olmuyor çevremde sdf
Üniversitemin adı bile lekelendi.

http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden/seni-kralice-yaparim-837082/

kadına acıdım.
ama bir taraftan da bu tür durumlarda geleneksel yöntemlere başvurulması gerektiğini savunuyorum.
söyleyecekti abisine,babasına,dayısına,amcasına...o rektörü üniversitenin kraliçesi yapacaklardı,iş ne güzel hallolacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

WaNTeD said:

20 senedir ankaradaysan inkarı falan bitirmişsin zaten kabullenmeyi de geçmiş boşa uğraşıyolar

hmmm. 79 dan 2003 e kadar ankara, sonra bu seneye kadar istanbul. şimdi yine ankara.

ama kabullendik ki geldik zaten lsjadlkasj

senko fln gibi gelip de küfrede küfrede yaşamış olmaktan iyi benim durumum şu an
Sosyal ağlarda paylaş

tam 1 sene yaşadım ankarada.
yedek subay olarak görev yaptığım sırada.
eryamanda yaşadık eşimle.
ankaranın tadını o çıkardı,bense sıkıntısını çektim.
ama tabii ki istanbul'dan sonra ankara gerçekten köy gibi arkadaşlar.

insanlar da çok farklı.

hiç unutmuyorum, galatasaray uefa şampiyonu oldu,eşim ve ben fenerbahçeli olduğumuz halde çığlık çığlıpa balkona fırladık...yav?!?!kimse yoktu ne balkonda,ne dışarıda?!?!
yani memur şehrti olmak genetiğine işlemiş Ankara'nın.
Yoksa elbette ki dar gelirlinin veya orta direk tabir edilen kesimin en mutlu yaşayacağı büyük şehirdir Türkiye'de diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

tam 1 sene yaşadım ankarada.
yedek subay olarak görev yaptığım sırada.
eryamanda yaşadık eşimle.
ankaranın tadını o çıkardı,bense sıkıntısını çektim.
ama tabii ki istanbul'dan sonra ankara gerçekten köy gibi arkadaşlar.

insanlar da çok farklı.

hiç unutmuyorum, galatasaray uefa şampiyonu oldu,eşim ve ben fenerbahçeli olduğumuz halde çığlık çığlıpa balkona fırladık...yav?!?!kimse yoktu ne balkonda,ne dışarıda?!?!
yani memur şehrti olmak genetiğine işlemiş Ankara'nın.
Yoksa elbette ki dar gelirlinin veya orta direk tabir edilen kesimin en mutlu yaşayacağı büyük şehirdir Türkiye'de diye düşünüyorum.

sadece 1 sene asker olarak yaşayıp bu kadar kesin bir dille yalan yanlış saçma sapan genellemek sana hiç yakışmadı be abi =)
Sosyal ağlarda paylaş

Seversin sevmezsin ona bir şey demiyorum abi ben :) (ki "istanbul doğma büyüme insan ankara'yı sevmez demekten dilimde tüy de bitti zaten)

"1 sene asker olarak eryamanda kaldım (bkz: pek bir şey göremedim) (ve sene bilmem kaç acaba), gs kupa kazandı ortalık sessizdi, demek ki ankara cidden memur şehri böyle" gibi bir yorum senin bilgi ve yaşına göre kötü kalıyor diyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...