Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 meanwhile 10 yaşındaki kızla evlenme hayali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ankarada ev alırım diye hatun tavlamaya çalışmak hmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Frostbite said: ankarada ev alırım diye hatun tavlamaya çalışmak hmmm.. Ya küçük Anadolu şehirlerinde böyle birşey var sanırım. Başka yerlerden benzer laflar duydum hep. Sana ev alayım, metresim ol falan, bu heyecanları seviyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Tabii. Elit İstanbul'da asla kimse öyle metres tutup ev fln almıyor. Bu heyecanlar küçük Anadolu şehirlerine özgü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Ya itiraf et ankaradan nefret ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Adam ailesine ev alamıyor istanbulda sdf Oops! Sayfa başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Esh said: Ya itiraf et ankaradan nefret ediyosun Abi hayır, İstanbul'u Ankara'dan daha çok seviyorum. Şu an İstanbul'da yaşasam, burada yaşadığım standardı (ev, gezme vs) yakalayamayacağım için parama göre yaşıyorum. Şu an gelirim 2 katına çıksa yarın bavulu toplarım net. Ama böyle abuk subuk elitistliklere de ağzımla gülmüyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 daha yeni başladın ya ankara serüvenine dur hele :) winter is coming, hide yo kids hide yo wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 abi hala anlatamıyorum, ankarada 23 (21 sanıodum 23 müş) senesini geçirmiş ve ankara şu anda olduğundan daha köy iken burada büyümüş birine anlatıosunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 20 senedir ankaradaysan inkarı falan bitirmişsin zaten kabullenmeyi de geçmiş boşa uğraşıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Anhora said: Bir tane hayırlı iş olmuyor çevremde sdf Üniversitemin adı bile lekelendi. http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden/seni-kralice-yaparim-837082/ kadına acıdım. ama bir taraftan da bu tür durumlarda geleneksel yöntemlere başvurulması gerektiğini savunuyorum. söyleyecekti abisine,babasına,dayısına,amcasına...o rektörü üniversitenin kraliçesi yapacaklardı,iş ne güzel hallolacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 anhora senin telefon muabbeti noldu konuyu bulamadım merak ettim yolladılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 WaNTeD said: 20 senedir ankaradaysan inkarı falan bitirmişsin zaten kabullenmeyi de geçmiş boşa uğraşıyolar hmmm. 79 dan 2003 e kadar ankara, sonra bu seneye kadar istanbul. şimdi yine ankara. ama kabullendik ki geldik zaten lsjadlkasj senko fln gibi gelip de küfrede küfrede yaşamış olmaktan iyi benim durumum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 tam 1 sene yaşadım ankarada. yedek subay olarak görev yaptığım sırada. eryamanda yaşadık eşimle. ankaranın tadını o çıkardı,bense sıkıntısını çektim. ama tabii ki istanbul'dan sonra ankara gerçekten köy gibi arkadaşlar. insanlar da çok farklı. hiç unutmuyorum, galatasaray uefa şampiyonu oldu,eşim ve ben fenerbahçeli olduğumuz halde çığlık çığlıpa balkona fırladık...yav?!?!kimse yoktu ne balkonda,ne dışarıda?!?! yani memur şehrti olmak genetiğine işlemiş Ankara'nın. Yoksa elbette ki dar gelirlinin veya orta direk tabir edilen kesimin en mutlu yaşayacağı büyük şehirdir Türkiye'de diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 mokoko said: anhora senin telefon muabbeti noldu konuyu bulamadım merak ettim yolladılar mı? Önümüzdeki hafta belli olacak güncellicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 KuddusiMavra said: tam 1 sene yaşadım ankarada. yedek subay olarak görev yaptığım sırada. eryamanda yaşadık eşimle. ankaranın tadını o çıkardı,bense sıkıntısını çektim. ama tabii ki istanbul'dan sonra ankara gerçekten köy gibi arkadaşlar. insanlar da çok farklı. hiç unutmuyorum, galatasaray uefa şampiyonu oldu,eşim ve ben fenerbahçeli olduğumuz halde çığlık çığlıpa balkona fırladık...yav?!?!kimse yoktu ne balkonda,ne dışarıda?!?! yani memur şehrti olmak genetiğine işlemiş Ankara'nın. Yoksa elbette ki dar gelirlinin veya orta direk tabir edilen kesimin en mutlu yaşayacağı büyük şehirdir Türkiye'de diye düşünüyorum. sadece 1 sene asker olarak yaşayıp bu kadar kesin bir dille yalan yanlış saçma sapan genellemek sana hiç yakışmadı be abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 :) eşim çok sevdi ankarayı. ama ben sevemedim be dworgian. ben hep şairin meşhur; -ankaranın en çok istanbula dönmesini seviyorum cularındanım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Seversin sevmezsin ona bir şey demiyorum abi ben :) (ki "istanbul doğma büyüme insan ankara'yı sevmez demekten dilimde tüy de bitti zaten) "1 sene asker olarak eryamanda kaldım (bkz: pek bir şey göremedim) (ve sene bilmem kaç acaba), gs kupa kazandı ortalık sessizdi, demek ki ankara cidden memur şehri böyle" gibi bir yorum senin bilgi ve yaşına göre kötü kalıyor diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 hahahahah yav o kadar değil tabi ama o sadece 1 gece ve hem de uefa şampiyonluğunun gecesindeki manzara idi. ne bilim ya işte,anlatılmaz yaşanır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Ama çok şükür ayrıldığım halinden daha iyi şu an aksdljsakj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 hmm bu mantıkla gidersek ankara çubukda çift katlı müstakil evim var(bahçemde de baya ağaç var hani) baya şansım yüksek o zaman asfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 tamam bartindan basla o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ankara ne ya kasaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 miami filan dese yemezdi muhtemelen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 kaldi ki evlilik programina katilsa cubukta bahceli mustakil evim 2 000 maasim var dese en az 10 kisi arar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar