Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Diğer topicte biraz bahsettiğim yakın bi arkadaşımla ilgili. Sonunda ona arkadaşlıktan öte şeyler hissetiğimi söyleyecektim. Sözlerimi tasarlamıştım. Ne yapacağımı , onu nereye çağıracağımı da....Düşünüyordum ki o da bana karşı hissediyordu aynı şeyleri Bugün bana bi mesaj attı. "...ha Dinan bu arada..ya komik gelcek belki ama SAKIN BANA AŞIK FALAN OLMA.hani olur ya bizim gibi insanlararasında bazen..." Kafam uğulduyor şu an ne umutlarım vardı ne planlarım. Etrafta uzun süredir dolanıyorum ama beynim değil bayadır omuriliğim görev yapıyor. Of of.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hmm... durup dururken böyle bi mesaj atmasi garip dogrusu... yoksa gelip forumu flnmi okumus :-)?! bence durup dururken bunu söylemesinin altinda biseyler olmali... belki o da sana karsi böyle biseyler hissedip, arkadasliginizin bu tür bi iliskinin sonucunda yipranmasindan korkmus olabilir... ya da her neyse takma sen ne cewap verdin peki kiz'in bu msjina :)?[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Madem dedim istemiyor. Öyle düşünüyor. Aynen şunları yazdım. "Hmmm. Zor olucak :-) "[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bence fazla sırnaşmışsın, o da çakmış durumu :) boşver, başka birini bul. bir kızla dost kalabilmek bile çok güzeldir.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 kesinlikle sözlerini söyle eğer oda sana karşı böyle bişiler hissediyosa orda olay kopacaktır eğer söylemezsen sen onu tekrar arkadaş gibi göremezsin ve bu sana olabilecek her hangi bi r sonuçtan daha çok acı verecektir.[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yaa .. onunda sana karsi ayni seyleri hissetigini sölüosun... bence bi an tirsmistir:) ama senin yinede msjinda ona karsi hala biseyler hissettigini belirtmen güsel bence... oda sana karsi biseyler hissediosa o kdr kolay vazgecebilicegini sanmiyorum.. ama aklinda baska bi kisi falanda varsa ikilemde kalmis olabilir... :hmm:[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Arthur_HellsFire, 21 Ocak 2005 23:46 tarihinde demiş ki: kesinlikle sözlerini söyle eğer oda sana karşı böyle bişiler hissediyosa orda olay kopacaktır eğer söylemezsen sen onu tekrar arkadaş gibi göremezsin ve bu sana olabilecek her hangi bi r sonuçtan daha çok acı verecektir. İşte bunu çok şiddetli yaşıyorum[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: vaniLLe, 21 Ocak 2005 23:47 tarihinde demiş ki: yaa .. onunda sana karsi ayni seyleri hissetigini sölüosun... bence bi an tirsmistir:) ama senin yinede msjinda ona karsi hala biseyler hissettigini belirtmen güsel bence... oda sana karsi biseyler hissediosa o kdr kolay vazgecebilicegini sanmiyorum.. ama aklinda baska bi kisi falanda varsa ikilemde kalmis olabilir... :hmm: Ya hissettiğini sanmışım demekki. Oysa ondan önce durup dururken "Bana "güzelim" demeni seviyorum" demişti öncesinde. Sonra bana gülmek yakışıyo mu. YA alın cep telefonumu. okuyun. dersiniz ki evet evet karşılıksız değil duyguların. Ama o mesaj ve arkasından gelenler yıktı beni.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yaa.. simdi bisi dicem bende o cinsdenim biraz garip kaccak ama.. bazen bazi hatunlar öylesine laflar kullanir, kulaklarina hos geldigi icin, karsi tarafin onlar hakkinda ne düsündüklerini ögrenmek isterler..güzel sözler duymak isterler diyim acikca :) ve sonucun karsi tarafi böyle bi sekilde etkiliceklerini bilemezler.. ( yani onun iki sorusunun seni nasil derinden etkilicegini, ondan hoslanabilicegini göze almaz.. alsa bile umursamaz bisi hissetmiosa)kiz bunun farkina varmis olmaliki sonradan sana o msji atmis... bence onun istedigi, iki güzel kelime duymakti... (hos vakit gecirmek...)ve sende haliyle belki senden hoslandigini sandin.. biraz pesimist konustum kusura bakma ama bunlar gecti icimden.. bunlar, sana ilk basta ho$ ''lay lay'' msjlar ve sonrasinda böyle kücük bi uyari msji atmasindan sonra ortada yani.... bilemicem...[signature][hline]I need u like a devil needs sin... [Bu mesaj vaniLLe tarafından 22 Ocak 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 BEn o sözler yüzünden hoşlanmadım ki ondan. Ama dediğin dooru o sözler etkilemedi değil.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya iste biliorum o yüzden hoslandin demedim zaten ama...o senin ondan hoslandigini belki anlayip böyle seyler sormustur... bu yinede senden hoslanmadigi anlamina gelmezdi ama son mesajinda anlasildigi gibi hos vakit gecirmek istemis gibi bisi söz konusu bence... cünkü o sordugu seyler ortada.. yok iste bana gülmek yakisiomu... güzelmiyim sence gibisinden sorular... kendisini tatmin etmek icin sorulmus seyler bence bunlar... yinede son msjindan yola cikilirsa eger... üzülme karsina baska birisi cikar yine hoslanirsin.. belki bu sefer sansina istedigin gibi karsilikli cikar...bi anlik güzel seyler hissetmissindir ama gecer :)neler gecmioki sonucta..![signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Uzun süredir aradığım kişinin o olduunu düşünüodum. Çok acı verdü. arkadaşlar da teselli etmeye çalışıo başkaları çıkar diye ama Unutmak çok zor, hatırlamak ise çok kolay..evet evet öyle :([signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 tmm kimse senden hemen onu unutup kafandan silmeni bekleyemez zaten biraz zaman gecince sende görceksin onu unuttugunu... bi kac hafta gecince asik oldum die topic bile acabilirsin :) yani kisacasi zaman herseyin cözümü...[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 haklısıın. hem de çok[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ben olsam acı çektirirdim. Şantaj yapıp kafasına su yosunu atardım.[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 çok zor olucak ya. haftanın 7 günü birlikteyiz. okul + dersane[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 euehue gecmıs ossun aynısı bana da olmustu zamn la gecer kafan takma[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: vaniLLe, 21 Ocak 2005 23:41 tarihinde demiş ki: hmm... durup dururken böyle bi mesaj atmasi garip dogrusu... yoksa gelip forumu flnmi okumus :-)?! bence durup dururken bunu söylemesinin altinda biseyler olmali...[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 anaaa sen o musun yoksa ??? :-?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 zor bir durum.... hayat çoook zor çoook........[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Eheh aslında orda gidip cat diye cevap olarak "aslında ben de tam o konuyu acıcaktım" dicektin. Saka bi yana bazen bu tip cıkıslara aynı sekilde tepki vermek en iyisi (belki de bi bakıma seni en rahatlatan eglendiren ve durumu nutumanı saglayan sey oluyor). İlk once gecmis olsun, hayatta karsına her zaman baska birileri cıkıcak bunu unutma, ama eger unutamıyosan cidden cok zordur ve ne kadar kassan da unutamazsın aklının bi yerinde kalır taa ki sen onu hatırlayıp yuzunu hatırlamaya calısıp "bi gun de boyle bisi yasamıstım di mi hayat ne kadar cabuk geciyo" diyene kadar. Her zaman o tip kızlar olucak hayatında, yani olay tek mesajda ne dedigi ya da yaptıgı da degil aslında. Umutlanmak iyi bisey aslında bu durumlarda ama bazen en iyis dısarıdan biri gibi bakabilmek bi iliskiye. Bazen cok daha kotu sekilde de gelebiliyor bu tip seyler insanın basına her sey cok iyi giderken. Hayat boyle zor... Kızı unutamam hatta platonige vururum diyosan isin cidden zor, 1.5 yıl cektim aynı durumu en iyisi bikac ay kızdan uzaklasmak. Biliyorum cook acı vericek ama guven bana en azından bi sure icin en iyisi bu. Bunu karsılıklı konusarak yapın ama cat diye ayrılmak cok acı vericidir iki taraf icin de. Bikac ay gecsin biraz sakinles duruma alıs, baska bi sekilde arkadaslık/dostluk artık nasıl diliyosanız o sekilde devam edersiniz.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hmm belkide ağzını yoklamak istiyordur düşük bir ihtimal belki. Yinede söyleyeceklerin varsa söyle bence. Tabi eğer arkadaşlığınızı riske atmış oluyorsun hemde yüksek bir riske, buda doğru.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hmm birde size bir uyarı, bir kızdan hoşlandığınız zaman o kızın size karşı olan tutumlarını çok yanlış ve tehlikeli boyutlarda iyimser değerlendirme ihtimaliniz var genelde, işinize öyle geldiği için. O yüzden bu tür konularda kontrollü olmak, tempkinli ve biraz daha gerçekçi olmak daha sonraları fazla üzülmenizi engeller.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Ocak 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Aslında soylersen bunu riske atmıs olmazsın, dogruyu soylemis olursun ve kızın kafasındaki teorileri haklı cıkarırsın sadece. Eger agzını yokluyosa soylemen iyi olur, yok eger yoklamıyosa biliyo demektir e o zaman bunu soyleyip soylememen bisi deistirmez cok fazla.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben yerimde durayım o zaman. Zaman, ilaç meselesi :hmm:[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar