Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime tRadee!!.....

BlueStar

Öne çıkan mesajlar

sELamLar millet.. Maksat ar$ivi genisLetmek... buAralar Anime! Anime! diye deLiriyoruz :).. maLum aynI anda bi seriden üç böLüm cekerken bekLemek 0lmaz diyip, trAde yapIcak insanLar arıy0ruz iLgiLenen 0lursa f0ruma aktArırsanız sevinirim
ya hatta tAkas yapmak istiyen arkaDasLar buraya yazsın ellerindekiLeri böylelikle katILımda artAbiLir; kendi kanImca..
(buarada 600 cdlLik ar$ivi 0lan abiler yazmaya kaLkmasın rezil 0luruz :)ki zaten onların trade e ihtiyac duyucagını sanmıyorum:):)

bénim eLimde 0lan animcixLer $öle;

Hellsing (13Bölüm) 4cd
Serial Experiments Lain (13bölüm) 4cd
Noir (26Bölüm) 9cd
Love Hina (25BÖlüm+2movie+3Ova)
Ghost In the Shell Stand Alone Complex (20bolum)
Dragon Ball Z (70Bölüm) Rm formatInda 3cd
Hack//sign (22/26Bölüm) 6cd
Witch Hunter(hAftasonuna kadar cekmeyi pLanLıyorum ama eLinde olan varsa fikir degisebiLir)

Akira (vcd)
Ninja Scroll (vcd)
Sprriggan (vcd)
Ghost In the shell (divx)
Grave Of the Fireflies (divx)
Spirited Away (divx)
Kenshin the movie (divx)
Fist of the north star (divx)
Blood - The Last Vampire (divx)
Perfect Blue (divx)--
Jin Roh (divx)--
Princess Mononke (divx)

saygILar, iLgi gösterirseniz sevinirm f0rumun insanLarı :)[hline]Im tasteless,there's beauty in strange places
I find beauty in razors
I find beauty in blood drippin from ya faces..
Sosyal ağlarda paylaş

Sam ben Japonca yazmıyorum.Veyahutta ekstra bir karakter kullanmıyorum
Okuyamıyorsan, kapatırsın topici bakmazsın ya bu nedir ben anime trade inden bahsediyorum gelmis abzürd abzürd sürekli yazı stilimi eleştiriyorsun. Üstelik benden bir şikayetin oldugu zaman özel mesaj denilen bi olay var burda kimsenin göz zevkini tartısmalarla taciz etmenin anlamı yok.Agır konusmak istemem ama yaptıgın reply son derece sacma.Hatta bi admin e rica etmek lazım bu mesajımla seninkisini silmesi için.

[Bu mesaj BlueStar tarafından 27 October 2003 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet japonca yazmıorsun. türkçe yazıyorsun. ama istanbul türkçe'siyle konuşan bizler 'nasıl oluyorsa' anlayamıyoruz. ben mi bu durumdayım sadece? hayır, başkaları da uyarıyor ve rica ediyor. sen ne diyorsun? "okuyamıyorsan okuma", evet aynen böyle diyorsun. burası sanal da olsa bir iletişim ortamı, ve her iletişim ortamının kendine has bir adabı vardır. uymayabilirsin ama hoş karşılanmayı da bekleyemezsin.

ben uyarmayacak olsam bir başkası çıkıp uyaracak, ama sen sanki benim işim gücüm yokmuş da sana kafayı takmışım, hayatı zindan etmeyi kendime amaç edinmişim gibi "abzürd abzürd sürekli yazı stilimi eleştiriyorsun" diyorsun. yukarıdaki mesajımda 'abzürd' olduğunu düşündüğün bir nokta varsa lütfen belirt, çünkü 'abzürd' bulunmak hoşuma gitmez benim. belki senin de hoşuna gitmiyordur..

ayrıca lütfen bir admin'e rica et söylediğin gibi, cevabını da bizlerle paylaşırsın sonra..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

ya Sam benimde sana bir garezim yok fakat
Sana yemin ederim bugüne kadar kimse yazı stilimde bir okuma zorlugu cekmedi.Cekmissede uyarma gereginde bulunmadı. Buda benim alışmış oldugum bi şekil, yani leet yazmıyorum. Anlamak için ekrana yapısmak gerekmiyor. Ben heryerin adabına uyarım benim için sorun degil fakat burası ne okul.. nede iş.. kimseyi rahatsız edici bir şekilde konuştuguma rastladınmı hiç ? Yani tamam insanız da koyun digiliz abicim :).. anLatabilmisimdir derdimi umarIm kırmadan.. simdi t0pice devam edersek sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

güzel arkadaşım, senden önce başkaları da geldi böyle yazan, halen de geliyor ama ben seni uyarma gereği hissettim. neden? çünkü sen böyle yazan diğerleri gibi doğrudan garbage'a gitmedin, burada fikir alışverişinde bulunmayı tercih ettin, anime trade'i gibi doğrudan birbiriyle yardımlaşma sayılabilecek konularla ilgilendin. burada biz sakince uyarmasak yarın öbürgün başka bir bölümde diğer arkadaşlar çıkıp daha sert bir şekilde uyaracaktı daha önce benzer durumlardan çok şikayetçi oldukları için, hepten soğuyacaktın buradan büyük ihtimalle. kendim de yaşadım böyle durumları ve senin gibi birinin buradan eksilmesini istemedim seni sadece şu kadar mesajından tanıdığım halde.

öte taraftan cidden ekrana yapışılsa da okunmuyor yazın, doktor reçetesi gibi bize bu eziyeti etme lütfen.. :)

bu uyarıda bulunuyorsam düşün ki ben de senin mesajlarını okumak isteyen biriyim, ve aynı zamanda başkalarının da okumasını istiyorum. sen de bunu istiyorsundur eminim, o halde madem anlayabileceğimiz şekilde yazabiliyorsun, neden tercihini bundan yana kullanmayacak olasın ki? :)

size de kolay gelsin ticaretinizde.. ;)

düzeltme: uyarma 'yarma' diye çıkmış, yanlış anlaşılmayalım maksat.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..

[Bu mesaj Sam tarafından 27 October 2003 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ikiniz de iyi niyetlisiniz ben anladım. :-P. Sam zaten eğer blue seni uyarıyosa adam yerine koyduğu için, seni diğer lamerlerden saymadığı içindir. Sen de biraz dikkat edersen herkes saha mutlu olur. Ha dersen ki yapmazsam, belki bişey olmaz ama insanlar hoş görmüyor burda ne yazıkki (bu insanlara ben de dahilim -icqdan muhabbetimiz olmaya başlamasına rağmen) uzun lafın kısası burda leet çe konuşmasan iyi olur. Konuşursanda senin bileceğin iş. ;)[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Don't Cause any Trouble.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi birseyi denedim de...
su mesaj cikti karsima;
"Mesajınızı ancak attıktan sonraki ilk 30 dakika içinde değiştirebilirsiniz!"..
Demek istedigim... baya bi karsılıklı yanlıs anlasılma olmus en bastan :).. Cünkü benim ilk görüsüm söyleydi acıkcası, alal dedim ne alaka simdi, garip geldi böyle.. tehditkar konusur gibi..bugüne kadar böyle bi sorun yasamadıgımdan olsa gerek..
su son mesajla dank etti, tam da ya su forumun insanı ne anlayıssız surda iki divx paylascas altı üstü cektigimiz cileye bak diyodum icimden:)

dedigim gibi ilk mesajdaki yazıyı düzeltmeye calıstım ama vakti dolmus.. bundan sonrakiler daha adaplı olucak üstad! emin olabilirsin.. hehe :)

"bu uyarıda bulunuyorsam düşün ki ben de senin
mesajlarını okumak isteyen biriyim, ve aynı
zamanda başkalarının da okumasını istiyorum. "

Bilirsin dereyi görmeden pacayı sıvamak yannıstır..
yani su olayla tanısmıs olsak ta, kaba davranarak yada tartısarak insanların göz zevkine tacizde bulunmıyacak bi insan oldugunu cok iyi anladım.

uyarın icin cok tesekkürler..

bir sonraki thread de görüsmek üsere hehe...
Sosyal ağlarda paylaş

ben söylüyordum boşuna seninle uğraşmadığımı, anlamayacak insana neden dil dökeyim.. :) anlamayacak kişiye yazdığım iki satıra acırım ama anlayacak insana yazdığım 20 satıra acımam, hele hele hem benim hem de onun kazancı olacaksa. ben de anime'lerle ilgilenen biriyim ve bu bölüme katılımın artmasını da isterim, böyle biri gelmiş gayet bilgili, arşivi var, düşüncelerini paylaşıyor, yazıyor ama ufak bir sorunu var: yazılarını anlamak zor. :-p ben de seni seçtim..

pokemon gibi oldu kusura bakma.. ;)

ekleme: yarın akşam paticik radyo'da 22'de başlayacak yayınımda senin için de bir parça çalacağım başlarda, bir ara uğrarsan sana doğrudan gönderme fırsatım olur.. :) bağlanma bilgileri için müzik bölümüne bakabilirsin..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..

[Bu mesaj Sam tarafından 28 October 2003 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya olay burda zaten.. :).. bi ugras bi paylasım icindeyiz, suan aramızda gecen dialog bile güzel bi ders.. güzel bi paylasım.
anime la ilgilendigine de sevindim, daha cok thread de karsılasıcaz bu durumda.. :)

buarada pokemon demişken şu japonlarda tek ısınamadıgım çizgi ya.. bi antipatisi var bnde :P neyse konu sapmasın..

yarın radyoyu dinliyor olucam, bu kıyagı da unutmayıs o zaman :).. bari söle eskilerden bi gangsta's paradise olsun, hem her tarzdan insan sever.. (metal,punk haric:)) olmasada farketmes.. düsüncesi bile güsel,.. tesekkürler

birde yola gelmis olduq deyim yerindeyse hehe

[Bu mesaj BlueStar tarafından 28 October 2003 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tebessümle okuduğum atışmaları pek seviyorum bu forumda. =]

Hoşgeldin Bluestar, daha önce söylemiş miydim bilmem ama tekrar söylemekte fayda var ;]

Konuya dönersek, ben yeniyim bu işlerde, elimde tam olarak sadece Lodoss var, isteyen varsa Antalya dahilinde ulaştırırım, Antalya dışı kasar ama yaparız birşeyler. Ayrıca Antalyada anime stoğu olan yer veya arkadaş varsa ve bilen haber ederse ne mutlu bana.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet... Bir bucuk ay sonra arsiv kendini asıcak insallah, kenshin 98 bölüm,Dnangel,chobits,cowboy bepob, jungle wa itsumo...,Mkr..
bunnarın dısında siparis varsa özelden yollayın aklınıza gelen fakat cok bölümlü indirmesi zor olanlardan :)..

Nefr :).. tesekkürler..
yok bu forumda ilk karsılasmamız sanırım :)..
Olay tatlıya baglandıya sorun yok :)

Buarada Lodoss of war ı edinmek isterim, sende benden biseyler sec.. annasalım :) Yannız istanbuldayım, ama kargo fazla sorun olmaz aslında mektupla bile gider beh :P..[hline]Im tasteless,there's beauty in strange places
I find beauty in razors
I find beauty in blood drippin from ya faces..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...