WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 paradoksalkedi said: child abuse videosu için niye ö.m. istiyorsunuz ki onu anlamadım, 4chan'de, ne bileyim tor'a bağlanarak falan istediğiniz kadar bulabilirsiniz. izledim şimdi de türk mü bu ya çok kötüymüş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 fenn said: Kızdan bi röportaj alsaydık :) Şaka bi tarafa üzüldüm ya olay nerelere geldi. Şu fakirler diyen kız gibi unutulur gider Eniste kaydigiyla kalir diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 ya, o yaştaki kızların kafası bir anormal oluyor, kıza çok yüklenmemek lazım; ama eniştenin niyeti neydi, o önemli. masumiyet karinesiyle yaklaşıp adam hakkında da kötü bir şey söylemek istemiyorum ama okuduğum bölüm gereği o kadar çok aksi yönde örnekle karşılaştım ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Hepimizin cuku var az cok empati yapabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 http://i.imgur.com/PDinT5W.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 enişte pantalonu itelemiş. kız masum olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 kızım ergen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 abartıcak birşey yok , insanların içindeki sapık düşüncelerin ortaya çıkışı bence bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 baldız enişte muhabbeti genelde böyledir türkiye'de. özellikle ahlakı çok gelişmemiş cehapeli ailelerde. ironi ironi ironi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bu arada bir takim kurumlar tarafidan imam nikahi icin resmi nikah sarti aranmasi zorunlulugu kaldirildi diye haber okudum ama..hayirlisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Biyik said: baldız enişte muhabbeti genelde böyledir türkiye'de. özellikle ahlakı çok gelişmemiş cehapeli ailelerde. ironi ironi ironi enistem bana kaydi olaylarinin %90ni malum partiye oy atan eniste baldizlardir qanqa. Ayroni ayroni ayroniii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bu olaylara parti gözüyle bakmayı sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 sivasta 13 erkek zincir yapmış halde yakalanalı çok olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yapsınlar ya. ne olacak ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yapsınlar, sonra allah din ahlak diye gelmesinler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 tamam da ben diyelim ki dindarım. yan komşum da akp'li. 13'lü grup çevirdiler. bundan bana ne? hem dinen hep siyaseten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Sparkcaster said: sivasta 13 erkek zincir yapmış halde yakalanalı çok olmadı iste kendilerince sanayilesme hamlesi gerceklestirmisler..tren yapsalardi da malum hizli tren filan derdik.. saka ya saka sivas tabi cok saibeli bir cografya her yere cekilebilitesi var insanlarinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Biyik said: bu olaylara parti gözüyle bakmayı sevmiyorum. Ayroni MADIRFAKIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 suBzer0 said: abartıcak birşey yok , insanların içindeki sapık düşüncelerin ortaya çıkışı bence bu olay. hamite yol mu yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar