Daniel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bir film çıktıktan ne kadar süre sonra dvd'sini çıkarma izni var ?[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 vcd nin 6 ay ama digerini bilmiyom ...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bilmiyorum :)[signature][hline]Lathor Wyrm :)
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 valla belli olmuyo dvd nin cıkıs suresı bazen filmle aynı anda bile cıkan bile var[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ne izini İzin diye bir şey yok. Yapımcı şirketin pazarlama Stratejisie göre değişiyor bu süre. Bazen aynı anda piyasaya sürülüyor. Bazen de yıllar sonra.
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 tamam teşekkürler.[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hemen anlatiim... Arkadaşlar, daha önceleri bi film vizyondan çıktıktan yaklaşık olarak 1-1.5 sene sonra Dvd si ve vcd si çıkıyodu. Artık kopyayla mücadeleye bir nebze de olsa darbe vurabilmek için bu süreyi 1 aya kadar indirdiler... Artık şöyle oluyo, film vizyondan çıkıyo, bi alışveriş merkezine gidiyosunuz ANA!! Film rafta size bakıyo.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Öne çıkan mesajlar