Cute Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Garantide 6 ayda bir 50 tl idi simdi yillik 75 tl aliyor. Devletten al parayı koy faizi üstüne yasla bize, hertürlü şeyde yasla ya kardeşim almayın dedik mi ya biz bankalar ne kazanıyoruz ki desinler. Şu devleti anlamıyorum, dosya masrafı şöyle diyorlar alınmayacak alınıyor, kart bilmem nesi alınmyacak diyor alınıyor...Kim kimi dikiyor belli değil, bizim millete bir gaz herehörörör alıyorlar verin geri lölölö eee abi sonuç ¿ Şu fanusda yaşamaktan bazen gerçekten nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Killer said: iş bankası havaleye 3.5 alıyo 6ayda bir de 50 lira mı ne alıyo banka hesabı için var mı daha keyifli bi banka? enpara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Cute said: Garantide 6 ayda bir 50 tl idi simdi yillik 75 tl aliyor. Devletten al parayı koy faizi üstüne yasla bize, hertürlü şeyde yasla ya kardeşim almayın dedik mi ya biz bankalar ne kazanıyoruz ki desinler. Şu devleti anlamıyorum, dosya masrafı şöyle diyorlar alınmayacak alınıyor, kart bilmem nesi alınmyacak diyor alınıyor...Kim kimi dikiyor belli değil, bizim millete bir gaz herehörörör alıyorlar verin geri lölölö eee abi sonuç ¿ Şu fanusda yaşamaktan bazen gerçekten nefret ediyorum. bonus değil flexi kullanacaksın ödemek istemiyorsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Flexi'de 2 taksit yapıyor maksimum. Aidat yok ama taksitte yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Bonus yazmışımda flexi diye almıştım kartı, kontrol edeyim siteden. //Edit Lol 2013 yılında flexi gözüken kartım ve ekstre dökümleri var şimdi kartı bonus olarak kullanıyorum.İyimiş. O yıllar yurt dışındaydım ne oldu bilmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 garantinin miles smiles amexi çok harcama yapmassan kurtarmıyor normal kartı yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Hepsi yalan abi kartlarin. Yuksek mevduati bi bankada tutup ozel musteri oldugun zaman bi skim aidat almiyolar. Ama en dogrusu kredi karti kullanmamak ya da en az faizli bonussuz bilmemnesiz duz kart kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Telefonla arayıp konuşun aidat hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Aidatı olmayan kartlar başka türlü işlemlerden komisyonla kazanıyor. Mesela koskoca Flexi ile Turkcell fatura ödeme talimatı verilemiyormuş arkadaşımın dediğine göre 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar