sQu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Tüm ürünler hasarsız (M/NM) durumdadır ve sadece 1 kez okunmak için açılmıştır. Çizgiromanların tümü İngilizcedir. İstanbul içi elden teslim yada kargo ile yollayabilirim. X-Men - Phoenix Warsong ~ Marvel Premiere Edition Hardcover Thunderbolts - Faith in Monsters ~ Marvel Premiere Edition Hardcover Wolverine Evolution ~ Marvel Premiere Edition Hardcover (Colored) Ghost Rider - Trail of Tears ~ Marvel Premiere Edition Hardcover Danger Girl - The Ultimate Collection ~ Paperback Marvel 1602 ~ Paperback Wolverine Origins - Born in Blood ~ Paperback Wildcats - Nemesis ~ Paperback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Hasarsız olduğuna inandım ama 1 kez okunduğuna ihtimal vermiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 açtıktak sonra hiç kapamamıştım, kaç senedir öyle duruyorlardı seems legit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar