ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Eet ya benim kardes de giriyo .. Yazık ya cok da calısmaz ama akıllıdır .. İsallah girer hakkaten acıdım bu sene cocuga ya :( Allah belasını wersin Turkiye'deki egitim sisteminin[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Başarılar[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk89 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Yarın ben de giriyorum sınava..İyi şeyler dileyen herkese teşekkürler..Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 hepinize başarılar[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sınav 10:00 da dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk89 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Necromancery, 07 June 2003 18:57 tarihinde demiş ki: sınav 10:00 da dimi Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Giren arkadaşlara başarılar diliyorum. Hiç telaşa gerek yok. 2 hafta kala hafifletin çalışmaları 1 hafta kala bırakın artık. Ben aynı yaşayışıma (bilgisayar oynayarak, tv ilziyerek Eskişehirin en iyi Anadolu lisesini kazandım. Peki bunları yapmasam fen lisesi kazanamazmıydım ? Kazanırdım büyük ihtimal. Ama beni aşar biraz oralar. O yüzden kazandığınız yeter üzülmeyin yani. Öss faln hem daha bu o kadar önemli değil[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ahah zamanında benbim listede GSL yazsalardı giriyordum... ama iyiki girmremişim bukadar kopuş bi r okulda okuyamazdım :) asrkadaşlar The KAL ı tek geçin derim süfer okuldur[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 +1 KaL farkı.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar