SbNN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Herkese hayırlı olsun...[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 gircek herkese başarılar..[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Peki.[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: aquila, 06 June 2003 22:46 tarihinde demiş ki: yarında SAT var ama ben kocaman harflerle başlık açmıyorum yine de başarılar...[hline]shit happens Çok sağol güzel başarı dileklerin için...[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 basarilar diliyorum, dikkat edin kaydirmayin.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheep Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 başarılar herkeze.[hline]Unut ve affet...Ekşi üzümden iyi şarap olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 başarılar heyecan yapmayın rahat olun..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Yanınıza bi avuç kuru üzüm alın dikkatinizi toplayamadıkça atın ağzınıza ayrıca sivri uçlu kalem kullanmyaın çok dandik kağıtlar hemen yırtılıyor.. Başarılar. Sabah supradym veya megadyn için hea![hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: White_Rakkad, 06 June 2003 22:56 tarihinde demiş ki: Yanınıza bi avuç kuru üzüm alın dikkatinizi toplayamadıkça atın ağzınıza ayrıca sivri uçlu kalem kullanmyaın çok dandik kağıtlar hemen yırtılıyor.. Başarılar. Sabah supradym veya megadyn için hea![hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Abartmayin be..[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: -Wissy, 06 June 2003 22:57 tarihinde demiş ki: said: White_Rakkad, 06 June 2003 22:56 tarihinde demiş ki: Yanınıza bi avuç kuru üzüm alın dikkatinizi toplayamadıkça atın ağzınıza ayrıca sivri uçlu kalem kullanmyaın çok dandik kağıtlar hemen yırtılıyor.. Başarılar. Sabah supradym veya megadyn için hea![hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Abartmayin be..[hline]tHe Original fi$h ben öyle yapmıştım :)[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Akla,beyne zarar bir sınav.Kolay gelsin.[hline]Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nıhaha geçen sene girdim ben. girdiğim yer dandikti ama okulun son katında girdim manzarası süperdi.sıkıldıkça dışarı bakıyodum:)cidden.875 puanla atatürk e girdim. hiç hırs yapmayın. ben kesin kazanıcam diyin atın gitsin. zaten çalıştınız (ya da tam tersi) başınıza ne geleceğini biliyorsunuz. Yapın o zaman. Good luck soldier[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 cok kolay oluyor ben kendı salaklıgımdan gıremedım bıyere walla az calısan bıle 90 netın ustunde cıkarır yane[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Sayısalım hayatım boyunca 1 di.Lisede 0 teknolojisi başlamıştı 0 a verdi elini sayısal sıfır devam etti =). LGS de matematik bölümünü sallıyarak St.Benoit yı kazanmıştım.Yorucu bir sınav oldukçada stressli.Size bir tavsiye sınavı ne kadar rahat yaparsanız yani umursamazsanız o kadar rahat yaparsınız.Ancak bu mümkün değil pek ben hiç umursamadan 70 falan yaptıydım dershaneye falanda gitmediydim.Üstelik kurulla geçmiştim.Çok zor bir sınavda değildi.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 07 June 2003 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 kolay gelsin bir de başarılar bir de bol şans... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Eskiden Fkm ye giderdim o zmnlar Lgs yoktu,Ortaokul a giriş sınavı vardı. Böyle kursta son derste kağıt daıtmışlardı yok yatmadan önce banyo yapın,sınavdan önce fkm zihin acici şekeri yiyin,iyi uyuyun,sabah bal yiyin..vs vs yaparsiniz yaparsiniz[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JensNowo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 zuhea walla kolay gelsin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 elemanlar telaş yapmayın.Kafanızı verin yeter yane dışarda olanlanlar sizi ilgilendirmesin.Siz sadece kendi kağıdınıza dikkatinizi verin.Bi de rahat olun zaten zor bir sınav değil normal çalışmayla birlikte mantığını kullanabilen herkesin kazanabileceği bir sınav BAŞARILAR...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 kardeşimde pazar günü giricek hepinize kolay gelsin eskiden daha zordu sınav her sene gittikçe kolaylaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 beyler pazar gunu abdestsiz cikmayin evden valla iham gelmez yukarıdan :lol:[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 geçen sene giren biri olarak, 781.044 puanla istanbuldaki dandik bir anadolu lisesine girme fırsatını kaçırmıştım. sorular zor gelmişti ve bende nasıl olsa kazanamayacağım diyerek soruları salladım. sallamaz olaydım eğer sallamasaydım anadolu lisesine önkayıtlardan girebilecektim. neyse önemi yok. şu anda süper lisedeyim. hayat bir şekilde devam ediyor. lgs herşey değildir diyemem ama çok önemli de değil. hepinize başarılar...[hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Önemli olan ÜSS :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bende geçen sene girmiştim -kaatlar aşırı dandik > çok kolay yırtılıo yani yumuşak uçlu kalem kullanın -sölemek geç ama son 4-5 gün hiç çalışmayın full moral yapın (müzik dinlein , hibernia'da gezin) -bu gün (cumartesi) sınava gireceiniz mekanı iice bi tanıyınki sınavda ortama fazla yabancılık çekmeesiniz -sınavda rahat olmaya çalışın -o kaıdı 5 dakkada bitirmiş gibi veren kişileri görünce bozulmayın (kaadının yarısı boştur deip geçin) -sınavdan önce (bu önemli) betonarme sağlam bi kahvaltı edin BAŞARILAR[hline]feel nature's wrath... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 geçen senenin sorular acayip kazıktı. 2001 ve 2000 çok basitti. kazığı bize geldi. 4 yılda 1 soruları tübitak hazırlıyormuş diye bir fısıltı vardı. herhalde 2006 ÖSS de yamulurum.[hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 vede önemli olanın asıl üniversite sınavı olduunu unutmayın yukarda sölenilen gibi, bu sınavda başarılı olamamanız ilerdede olamıcaksınız demek diil(yani çokda dağılmayında moral için sölüyom)SINAVDA EN ÖNEMLİ UNSUR MORAL[hline]feel nature's wrath... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar