Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 hadi burdan da sil mesajımı. 3 yaşında çocuk beynine sahip adamlar forum yönetiyo ya. ilk mesajımda küfür yok bi şey yok siliyosun seni savunan adama ettiğim lafı. ikinci mesajımda senin yapacağın forumu sikeyim yazdım direk mesajım silindikten sonra. olayı ben anlatayım da sonra çevirip anlatma arkamdan direk böyle yazdı diye. ben tüm gerçekliğiyle yazmış oliyim. azıcık şakalaşıyoruz eğleniyoruz onu da yaptığın saçmalıklarla bok ettin hakkaten. millet ciddiymiş. şimdi banlıyo musun napıyosun yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 HAHAHAHAHAHA olacağı buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 sam'in çelik gibi sinirleri karşısında kalan tek çözüm küfür sanırım. adam yok edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ne geregi var abi ahhaha cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ağzındakini çıkar da öyle konuş dediğin mesajı gördüm. diğerini yakalayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathwalker Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Parası neyse verelim göndersinler şu sami bu nedir canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 başlık çok samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Agzindakini cikar ayari iyiydi ya ama gelisine caktiydi moriarty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 e abi dün sen bana takılmıştın sırf bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 OLEYYYYYYYYYY :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar