paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Selam, Body veya beraberinde 24-85VR lens ile. Shutter 6898. Kullanımını %90 evde, kalanında da çocuklar için parkta/piknikte çekim için kullanıldı. Ekran koruması takılı şekildedir. Nikon TR garantili(bitti ama giriş onlardan). Merkez servisde ayna ve sensör temizliği yaptırıldı. Toz/yağ şikayetinin devam etmesi durumunda Nikon'un resmi açıklamasına göre -garanti süresi geçse bile- ayna mekanizmasını değiştirme garantisi veriyor. Kutusu, garanti kartı, ıvır-zıvır duruyor. 4.000-4.200TL düşünüyorum body için. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Selam, Günceldir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Selam, 3.800TL olarak body fiyatı güncellenmiştir. Nikon 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR ek olarak 1.300TL'dir. Yok mu FF makina isteyen :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kolay gelsin iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Selam, Yok abi, FF satmak zormuş :( Pasajdan, bavulla gelen cihaz fiyatları referans alınıp kıyaslanıyor (td) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Canonturke ilan ver, en hızlı dönüş ordan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Selam, Nikon için ilan verirsem öldürmesinler :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 paramecium said: Pasajdan, bavulla gelen cihaz fiyatları referans alınıp kıyaslanıyor (td) baltalamak niyetinde değilim fakat ya ne olacaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Yok dostum ff i diğer sitelerde kimse almaz pahalı diye sana, croplu makine gösterirler kafayı yersin, Canon 600d 1000 tL, nikon d600 e 900 vereyim ayağı çok olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Selam, Ben onca para vereceğim bir cihazın adam gibi servis verecek bir firma garantisi altında olmasını tercih ederim. Bundan dolayı da zaten alırken daha yüksek bir ücret ödedim. Canon 650D falan alacak olsaydım zerre düşünmezdim, gidip alırdım. Misal toz/yağ olayı oldu. Ben temizlettim garanti süreci içinde. Tekrarlaması halinde shutter değişip, D610'un shutter takılacak. Paralel/bavul ile gelen cihazın hangisine bu imkân sunulacak :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Selam, İlan günceldir, fiyat 4.200TL. Yanında 24-85 VR lensi de veriyorum. Daha ne yapayım : FF'e geçmek isteyen yok mu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 iki arkım var nikoncu da birinde d700 diğerinde d800 var bu sanırım alt model dimi? hiç boşuna haber vermiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 yinede haber saldım fiyat gayet uygun geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Selam, Vallahi D700'den daha yeni (daha yüksek çözünürlük falan filan) ama D800'ün alt modeli. Fiyat yükselen kur ile daha da bir ölü oldu :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 yukselen kur degil alcalan bizim para :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar