Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bursa ya gelipde canı iskender yerine farklı bir tad arıyanlar için; Yeri heykelde Belediye binası,ulucaminin orada kime sorsanız gösterir. Genelde köfte,patates kızartması ve ızgara çeşitleri vardır.Türkiyede bulabileceğiniz en iyi ve en hızlı servis buradadır.Daimi müşterisiyseniz,size sıra gelipde masaya oturana kadar yiyeceklerinizin büyük kısmı masaya anında gelir.Fiyatları makuldur.Köftesinin formülü gizlidir,coca cola formülü gibi,kendi kasaplarıyla falan çalışıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Kesinlikle şehir içinde , nezih bir ortamda , kaliteli ve uçuk olmayan fiyatlarla sıradan ızgaralardan çok daha güzel ve lezzetli yemek istiyorsanız çiçek ızgara :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 En güzel çocukluk anılarımdan biridir Çiçek Izgara. 5 senedir falan gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 yanınızda küçük çocukla beraber gidiyorsanız mutlaka müdür odasındaki şahane kuşları görmek isteyin =) gerçekten çok güzeller. köftesi ayrı güzel mükemmel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bi de kahvaltı kuponlarımı kaybettim :( rezalet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Köfte döner,ada kebabı falan mı yapıyor burası? Eskişehir'de de var iki tane Çiçek Izgara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 cicek izgaraya bol menüleri için gidilir. ordaki hiyerarşi kapıdan başlar korsanlığa ve restoran başı olmaya kadar gider. ben küçükken kapı açanlar şimdi garson, garson olan bi amcada müdür gibi bişi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 BulletRide said: Köfte döner,ada kebabı falan mı yapıyor burası? Eskişehir'de de var iki tane Çiçek Izgara... Yok dayı. Buranın kendi özel köftesi var. Bursa'yı gittin mi mutlaka uğrayacaksın. Burası bir, Uludağ kebaçısı iki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ombakkombak said: En güzel çocukluk anılarımdan biridir Çiçek Izgara. 5 senedir falan gitmedim. aynen. balon falan verirlerdi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Xo said: ombakkombak said: En güzel çocukluk anılarımdan biridir Çiçek Izgara. 5 senedir falan gitmedim. aynen. balon falan verirlerdi bana :) ahaha birbirimizin balonlarını falan patlatıyorduk. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar