Marty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 esya icin konusuyorum. eger uretici sensen, daha iyisini ureteceksin. saticiysan da uretici ile konusacaksin acik acik, ben ikna olmadim ki nasil ikna edeyim de satayim diye. raporla deneyle testle koyun onume sonuclari diyeceksin. ya da yalan soylemeyi ogrenecekin. amaan, gittigi yere kadar. rezil olunca gider baska yere yine satarim. baskasini da kandiririm diyebiliyorsan, yalanin ortaya cikinca musteri sana boyle boyle diye sikayet ettiginde yuzun kizarip utanmayacaksan dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Saticilarin %80 i yalancidir. Demisti bi esnaf zamannda Bu yuzden iyice arastirip oyle aliyorum. Esnaflari salladigim yok. Cogunda klasik cumleler. Aynisini ben kullaniyorum memnunum En cok bu gidiyor Vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 kuranıkerim satıyorum. zengin oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 mümkün olduğunca güvendiğin ve inandığın ürünü satarak. çünkü eğer satış işindeysen sattığın üründen ötürü müşteri üzerinde karakterin oluşuyor. eğer boktan ürün itelediysen adama iş değiştirip de karşısına çıktığında 1-0 mağlup başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar