Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avukat patilerden bir yardım lazım.

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

postumda evkur yahut op arkadaşın magdur oldugu tarzda tamamen insanların bilgisizliğini suistimal etmek üzerine kurulu kötü niyetli icracılardan bahsediyorum,durup dururken tüm avukatlara laf atmak gibi ihtiyacım yok bu forumdan cok yakın arkadaşlarım var avukatlar,hatta onu bırak anne babam avukat

avukat olamamak içimde kalacak bi mevzu hiç değil,her yıl türkiyede kaç yeni avukat stajı bitiriyor? sanki çok exclusive bir meslekmiş gibi yansıtmaya çalışma,özyeğin,okan,nişantaşı üniş mezunu fln avukatlar var,ne diyosun ya haha

hatta onu bırak yurtdısından diploma alıp gelenler fln var,avukatlıgın prestiji biraz eskide kaldı,işini dogru yapanlar,dava adamı olanlar,ilkeli avukatlara saygım sonsuz,ama bu mesleği garibanının ümüğünü sıkmak için kullanan insana niye saygım olsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

ya o banada biraz goygoy gibi geldi. bi counter yapıp ben mi açsam lan davayı

bunu yapabiliyorsun bu arada,huzur ve sükutumu kaçırdılar fln diye,zaten borcun hakkında sana icra dairesi dışında hiç bir kimsenin çıkıp "öde yoksa..." tarzı tehditkar mesajlar atmaya hakkı yok,üstüne suç,hani iyi niyetle"şöyle bi borcunuz var,şu şekilde öde başın ağrımasın " fln deseler sorun değil,ama yaptıkları güpegündüz suç
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

avukat olamamak içimde kalacak bi mevzu hiç değil,her yıl türkiyede kaç yeni avukat stajı bitiriyor? sanki çok exclusive bir meslekmiş gibi yansıtmaya çalışma,özyeğin,okan,nişantaşı üniş mezunu fln avukatlar var,ne diyosun ya haha

hatta onu bırak yurtdısından diploma alıp gelenler fln var,avukatlıgın prestiji biraz eskide kaldı,işini dogru yapanlar,dava adamı olanlar,ilkeli avukatlara saygım sonsuz,ama bu mesleği garibanının ümüğünü sıkmak için kullanan insana niye saygım olsun?

adam haklı
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

postumda evkur yahut op arkadaşın magdur oldugu tarzda tamamen insanların bilgisizliğini suistimal etmek üzerine kurulu kötü niyetli icracılardan bahsediyorum,durup dururken tüm avukatlara laf atmak gibi ihtiyacım yok bu forumdan cok yakın arkadaşlarım var avukatlar,hatta onu bırak anne babam avukat

uslup onemli iste. Icra isi yapan avukat haysiyetsiz ile,insanlarin cehaletini somuren kotu niyetli icracilar ap ayri anlamlar.

bir de su vakif universitesi olayina cok katilmiyorum ben. Vakif universitesindeki hoca kotu hoca demek degil ki. Devlet unide ders veren hocalar gidiyor oraya da.

Yurtdisi mevzusunda da gene okuluna gore degisir.

amma cok genelleme yapiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...