riglous Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ya ortadan kaldırmadık ama arkadaşların dediği gibi daalmış kadar olduk. daha önce de dediğimiz gibi ilgilenecek zamanımız kalmadı, finaller vs. Wolves of Iron Mount. hayırlı olsun arkadaşlar.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 istatistiklere gore warsongdaki alliance horde un tam iki kati yani kesecek bolca adam var hepimize yeter hehe.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hayırlı olsun...[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Aramiza yeni katilacak arkadaslarimizi bekliyoruz...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Gönlüm seninle, olur mu?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 03 Ocak 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Guild ismi de süper, oyundan beklenilen ve edinilen amaç da süper. Umarım herşey gönlünüzce olur ve Warsong'un en iyi guildlerinden biri olursunuz eski dostlar. Bir gün bir yerlerde tekrar görüşmek üzere....[signature][hline]WoW Guild HALL [Bu mesaj Thorvald tarafından 04 Ocak 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Saol Thorvald ilerde char gecirme sansi yaratirlarsa aninda yaninizdayiz haberin olsun:) Aramiza 3 arkadas daha katildi bu arada buyuyoruz.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: THARKAS, 02 Ocak 2005 11:27 tarihinde demiş ki: istatistiklere gore warsongdaki alliance horde un tam iki kati yani kesecek bolca adam var hepimize yeter hehe. Bekleriz her zaman :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Selamlar ben de New York'dan Demirbilek2 :) Alliance'i 'grief' etmek icin sabirsizlaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trixco Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bnde bu guild katilmak istiyorum ne yapmam gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ilk sayfada oyuncu isimleri var onlara ulasabilirsin.[signature][hline]Everyone sees what you seem to be, but few know what you are. -Niccolo Machiavelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar