Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Warsong Serverinde Wolves of Iron Mountain isimli horde guildimizi kurduk. Üyeler: Adrius-warlock draister-priest bonepart shaman venjin-shaman querquobad-mage(ben) ralia-rogue quivalen-druid taurs-warrior Katılmak isteyen herkese kapımız açıktır. Amacimiz beraber keyifle oynayabileceğimiz kaliteli, seviyeli bir grup oluşturmaktır. Problem çıkartanlar derhal uzaklaştırılacaktır. Hepinizi bekliyoruz. Kim olduğunuz ya da Leveliniz önemli değildir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 tebrikler :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 warsong da zaten bi horde guild i vardı bildigim kadarıyla, nie birlikte daha güçlü olmadınız demek içimden geliyor valla. herkeste bi koltuk sevdasımı yoksa :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 her classtan var bi tane güzel kurmuşunuz kadroyu.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 omen boylesi bizim icin daha guzel az ve oz olma taraftariyiz[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Hayırlı olsun..Söylemeden gecemeyecegim isim cok guzel olmus..[signature][hline]Vislyn,The Shadowknight of ALATURQUA(EQ2) Regan of FRF(SWG-Retired) a.k.a. Archangel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 tebrikler ve basarıalr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hayırlı ola. belki katılırım size. öbür serverdan vaktim kalırsa :/[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 eyw regan frf hehe eski gunler estel forfink bende adrius tum orda :)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 tebrikler[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Amerikadaki allianceları birgüzel kesmeniz dileğiyle :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Merhaba. hayırlı olsun guild ismi orjinal olmuş. Ancak diğer guildle misyonunuz aynı bende diğer guildin kurucuları ile oturup konuşun birlik olun. Karşımda dağılmış bir türk player topluluğu görmektense tek bir guild altında çok daha organize ve tüm alliancelerin kokulu rüyası bir horde guildini tervih edeirm.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 tebrikler başarılar[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 dier guildin dagildigini soylediler bana yoksa bir ara dusunmedik degil katilmayi[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Tebrikler.. ------------------ said: _Dalamar_, 31 Aralık 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Amerikadaki allianceları birgüzel kesmeniz dileğiyle :) ehem.! yavaş :)[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 31 Aralık 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 başarılar dilerim.us deki alliance ları kim kescek die endişeleniodum bak şimdi çok iyi oldu bu. :P[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hayirli olsun, ben gelirim. biktim gavurlarla takilmaktan. Kimi bulcaz oyunda?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 herhangi birimize tell atabilirsin[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 dağ mağ ne iş, hem de böyle madenli dağ.. delikanlı horde uz diye gezebilecek misiniz o isimle eheh yoksa horde a cüceleri de mi aldılar ?[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 turklugumuzu belirtmek istedik ergenekon falan yani :)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Hayırlı olsun Amerikada ne kadar allince varsa kesip biçin :)[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Hayırlı olsun. Bu arada isim gerçekten güzel olmuş.[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bence direk ergenekon koysaydınız.. Yine de başarılar diliyorum.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: BonePART, 31 Aralık 2004 19:45 tarihinde demiş ki: ... 2. oteki guild daalmıs diye bi laf duydum dogru mu bilmem ... dogrudur. dagilmaktan cok kimse online degildi, en son bi ben bir de larethian vardi. once o cikti sonra ben. simdi ikimizde farkli guildlerdeyiz. ben simdilik cikmayi dusunmuyorum ama fikrim degisebilir, yanliz oyunda bulusalim, beraber olalim. ayricana hayirli olsun. ps: eno, nerelerdesiniz gercekten bilader?[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar