asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bu kadar çabuk çıkacağını sanmıyordum ama bir arkadaş MSN den söyleyince şaşırdım. Haydi buradan buyurun: Ideefixé[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 oh oh gusel oldu :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
wook Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 obaley çok iyi oldu bu!![signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hehe o resim de de special edition 2 dvd yaziyor sanki normal tek dvd lik çıkmışta special edition çıkıyo, komik (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hadi ya bayağı iyi olmuş harbiden special edition derken kamera arkası görüntüleri falan mı kastediyordur sadece yoksa ek bişiler yapmışlar mıdır[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
streamin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 şunu birilerine ripletmek lazım :)[signature][hline]msn:[email protected] icq:283-004-707
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Kullanılmamış sahneler falan da var mış yazıo altta...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: MrMedia, 22 Ocak 2005 19:40 tarihinde demiş ki: hehe o resim de de special edition 2 dvd yaziyor sanki normal tek dvd lik çıkmışta special edition çıkıyo, komik (: special edition'da poster vs. tarzi $eyler vardir tahminen, birde ek olarak kamera arkasi goruntuler olabilir. (bu yazilanlarin hepsi tamamen hayal urunudur)[signature][hline]a.k.a Drunken
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Özel Seçenekleri[li]Cem Yılmaz ve Ömer Faruk Sorak'tan filmin yorumu[/li][li]Kullanılmayan sahneler[/li][li]Çekim hataları[/li][li]Kamera arkası belgeseli[/li][li]Fragmanlar ve televizyon spotu[/li][li]Video klipler Al 1 De buradan Yak - Sagopa Kajmer Olduramadım - Özkan Uğur[/li][li]Fotoğraf ve afiş galerisi ( kostüm ve aksesuar tasarımları, film seti ve oyuncuların fotoğraflarının ve film afişinin yer aldığı fotoğraf galerisi)[/li][li]Oyuncular ve ekip özgeçmişleri[/li] Bunlar imiş Special Edition :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 22 Ocak 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben çıksım dırek neyse parası werıp alcam bu artık kemal sunalın fılmelrı gıbı olur ne zaman izlesem gulerım:)
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 demek istediğim anlaşılmamış sanırım , yani aslında şöyle bir örnek veriyim mesela goodfellas ilk olark tek dvd halde çıktı aradan bir süre geçince special edition çıktı 2 dvd, yani ekstra şeyler vs geldi burda da direk "special edition" damgasını koyarak çıkarmışlarda onda güldüm (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 gelsin iyidir :)[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Ytse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 guluncek bisi deil.. yurt disinda bazen olan bisi ilk once limited olarak special editionlar cikar, sonra normal versiyonlar cikar..
Öne çıkan mesajlar