asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bu kadar çabuk çıkacağını sanmıyordum ama bir arkadaş MSN den söyleyince şaşırdım. Haydi buradan buyurun: Ideefixé[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 oh oh gusel oldu :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 obaley çok iyi oldu bu!![signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hehe o resim de de special edition 2 dvd yaziyor sanki normal tek dvd lik çıkmışta special edition çıkıyo, komik (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hadi ya bayağı iyi olmuş harbiden special edition derken kamera arkası görüntüleri falan mı kastediyordur sadece yoksa ek bişiler yapmışlar mıdır[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 şunu birilerine ripletmek lazım :)[signature][hline]msn:[email protected] icq:283-004-707 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Kullanılmamış sahneler falan da var mış yazıo altta...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: MrMedia, 22 Ocak 2005 19:40 tarihinde demiş ki: hehe o resim de de special edition 2 dvd yaziyor sanki normal tek dvd lik çıkmışta special edition çıkıyo, komik (: special edition'da poster vs. tarzi $eyler vardir tahminen, birde ek olarak kamera arkasi goruntuler olabilir. (bu yazilanlarin hepsi tamamen hayal urunudur)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Özel Seçenekleri[li]Cem Yılmaz ve Ömer Faruk Sorak'tan filmin yorumu[/li][li]Kullanılmayan sahneler[/li][li]Çekim hataları[/li][li]Kamera arkası belgeseli[/li][li]Fragmanlar ve televizyon spotu[/li][li]Video klipler Al 1 De buradan Yak - Sagopa Kajmer Olduramadım - Özkan Uğur[/li][li]Fotoğraf ve afiş galerisi ( kostüm ve aksesuar tasarımları, film seti ve oyuncuların fotoğraflarının ve film afişinin yer aldığı fotoğraf galerisi)[/li][li]Oyuncular ve ekip özgeçmişleri[/li] Bunlar imiş Special Edition :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 22 Ocak 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben çıksım dırek neyse parası werıp alcam bu artık kemal sunalın fılmelrı gıbı olur ne zaman izlesem gulerım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 demek istediğim anlaşılmamış sanırım , yani aslında şöyle bir örnek veriyim mesela goodfellas ilk olark tek dvd halde çıktı aradan bir süre geçince special edition çıktı 2 dvd, yani ekstra şeyler vs geldi burda da direk "special edition" damgasını koyarak çıkarmışlarda onda güldüm (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 gelsin iyidir :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 guluncek bisi deil.. yurt disinda bazen olan bisi ilk once limited olarak special editionlar cikar, sonra normal versiyonlar cikar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar