Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geliyor Geliyor G.O.R.A.'nın DVDsi Geliyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
obaley çok iyi oldu bu!![signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
hadi ya bayağı iyi olmuş harbiden special edition derken kamera arkası görüntüleri falan mı kastediyordur sadece yoksa ek bişiler yapmışlar mıdır[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
said:
MrMedia, 22 Ocak 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
hehe o resim de de special edition 2 dvd yaziyor sanki normal tek dvd lik çıkmışta special edition çıkıyo, komik (:

special edition'da poster vs. tarzi $eyler vardir tahminen, birde ek olarak kamera arkasi goruntuler olabilir. (bu yazilanlarin hepsi tamamen hayal urunudur)[signature][hline]a.k.a Drunken
Mesaj tarihi:
Özel Seçenekleri[li]Cem Yılmaz ve Ömer Faruk Sorak'tan filmin yorumu[/li][li]Kullanılmayan sahneler[/li][li]Çekim hataları[/li][li]Kamera arkası belgeseli[/li][li]Fragmanlar ve televizyon spotu[/li][li]Video klipler Al 1 De buradan Yak - Sagopa Kajmer Olduramadım - Özkan Uğur[/li][li]Fotoğraf ve afiş galerisi ( kostüm ve aksesuar tasarımları, film seti ve oyuncuların fotoğraflarının ve film afişinin yer aldığı fotoğraf galerisi)[/li][li]Oyuncular ve ekip özgeçmişleri[/li]
Bunlar imiş Special Edition :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)

[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 22 Ocak 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...