Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 tatlıses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Hic yemedigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Izmirde tirnakli lamacun var ucyolda crispy. Usta tirnagi parcalari var icinde firinda kavruluyor. Mmmmm crispy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 http://www.kedilist.com/wp-content/uploads/2014/12/Y%C4%B1ld%C4%B1z-Tilbe-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Eeveeet yaaa. Bu cok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathwalker Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 İzmir/Torbalı'da Merve Pide Kebap vardı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Lahmacun resmi yok diye mi sevinsem yoksa akilanın fotoya mı uzulsem bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 http://www.kentgazetesi.com/haberresim/20130915AW000138_01_1.jpg ankara mithatpaşa'da vardı, en güzel burda yemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Bimde satilan hazir lahmacun tabiki 5 tanesi 6 lira. Saka saka bi kere aldim da midem yandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Muhtemelen Antep'e gitmen lazım. Ama istanbulda halil var Kadıköy'de. Baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 aquila said: http://www.kedilist.com/wp-content/uploads/2014/12/Y%C4%B1ld%C4%B1z-Tilbe-3.jpg Konu kapanabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bunların genel müdürü benim okul arkadaşım. Şu sıralar hollanda da çeşitli yerlerde şube açmakla meşguller. Şahsen benim favorim antepli arkadaşın eşinin yaptığı lahmacun. Üstüne tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 antepte zenginler tırnaklı ekmeğe lahmacun sarıp yerlerdi, pintilikten zengin oldu millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 buket lahmacun mecidiyeköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 http://www.vedatmilor.com/oz-kilis-her-sey-biraktigim-lezzette/ Öz Kilis gogo. Fatih'te. Babamın bayağı yakın arkadaşı sahibi, her gittiğimizde donatıyor sağolsun. Her şeyi en iyi. Bayağı bir lahmacun top 10'unda ilk 3'te falan geçiyor ismi. Tek bir kötü yanı var yalnız, dükkan düz sokak arası kebapçısı tadında. Öyle misafirlerinizi götürebileceğiniz, aman çok havalıyız diyip 4square'da, instagramda falan foto paylaşabileceğiniz bir yer değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 off hem de fatihte kesin ordayim ilk istanbul ziyeretinde cubbeliyi de gorurum belkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 lahmacunun arasına adana çekip dürüm yapıcan, mide orgazmı yaşatıyor yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Kadıköy Borsam taş fırın da baya güzel, balıkçıların orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 pascalnouman said: off hem de fatihte kesin ordayim ilk istanbul ziyeretinde cubbeliyi de gorurum belkim cubbeli lahmacun hoca ? oha espriyi yazdiktan sonra dedim birsey cikar mi? hay allah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Lahmacunmu? iyyyyyyy.... Icerenkoy carrefourdaki isot lahmacun tam en sevdigimi yapio yaaa, az soganli ve otlu filan. Les gibi kokmuyor kebapci lahmacunlari gibi, eti guzel. Cok sukur 10 tane alti evlere servis yapmiyor, 2 annem 2 ben yiyince 6 tane ziyan olur diye soylemiyoruz tabiki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Laurelin said: Lahmacunmu? iyyyyyyy.... Icerenkoy carrefourdaki isot lahmacun tam en sevdigimi yapio yaaa, az soganli ve otlu filan. Les gibi kokmuyor kebapci lahmacunlari gibi, eti guzel. Cok sukur 10 tane alti evlere servis yapmiyor, 2 annem 2 ben yiyince 6 tane ziyan olur diye soylemiyoruz tabiki :P Soğanlı lahmacun olmaz! Gerçek lahmacun sarımsaklı olur. lahmacunwiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ona urfa diyorlardi di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 lahmacun ne ya köylü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar