DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 warcraft tada wow dada undeadleri kesmek için yada undeadler için dezavataj olan pot lar buyuler var bi potion var bakıyosunuz yok haritadaki undeadleri gosteriyor falan. iyi guzel karizmayız da bu kadarda ustumuze gelmeyin :)[signature][hline]and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yoo holy damage 1 saat boyunca düşüren pot larda var :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Undeadları gösteren potion Player undeadları göstermiyor sadece yaratık undeadları gösteriyor diye biliyorum. Zaten Undead ırkını seçmiş oyuncular undead sayılmıyor exorcism atamıyorsunuz mesela. En son korede böyleydi yeni bir patch çıkarıp düzelltilerde bilmiyorum.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Burning Legionla iş yaparken iyiydi di mi ehehe =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: DeeplyDisturbed, 22 Ocak 2005 13:09 tarihinde demiş ki: warcraft tada wow dada undeadleri kesmek için yada undeadler için dezavataj olan pot lar buyuler var bi potion var bakıyosunuz yok haritadaki undeadleri gosteriyor falan. iyi guzel karizmayız da bu kadarda ustumuze gelmeyin :) aynen. :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Potlar ve skiller humanoid ve demonlara yonelikte var.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Biz kendimizi humanoid gormuyoruz ki ! Undead undeaddir, blizz yapmis bir yanlislik aldirmayin siz ona hehe...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Evet kesinlikle farklıyız, öyle humanoid falan değiliz biz. Karizmayız biz gelmeyin üstümüze :)[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Priestte shackle undead var bende undeaddim başka bi undeadle duel yaparken gayet guzel 30 sanıye kapana aldım demekki paladinin exorcismi oyuncular uzerinde calısmıyor duzeltirler elbet[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutLaw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Walla bunca seyden sonra hala undead ezık dıosan sana bısey dıyemıcem arkadasım o zaman sende bı sorun war. LvL 60 Undead Rogue war bende gayetde nefıs gayetde basarılı...[signature][hline]BEYOTCH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: CraftedbyMalibu, 22 Ocak 2005 13:13 tarihinde demiş ki: Undeadları gösteren potion Player undeadları göstermiyor sadece yaratık undeadları gösteriyor diye biliyorum. Zaten Undead ırkını seçmiş oyuncular undead sayılmıyor exorcism atamıyorsunuz mesela. En son korede böyleydi yeni bir patch çıkarıp düzelltilerde bilmiyorum. En son patch ile gelen yenilik undead'lerin artık humanoid sınıfından sayılacağıydı. Yani bir paladin undead'ler için kullanacağı vuruşları veya haritada görme olaylarını undead player'lar için kullanamayacak. Bu yeni patch ile geldiğinden dolayı düzeltilmesinin söz konusu olduğunu sanmıyorum açıkcası. Ama bunun karşılığında mind control+fear+scream+charm+underwater breating gibi özelliklere de sınırlandırmalar getirildi undead'lerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar