Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir bu Undeadlerin hali

DeeplyDisturbed

Öne çıkan mesajlar

Undeadları gösteren potion Player undeadları göstermiyor sadece yaratık undeadları gösteriyor diye biliyorum. Zaten Undead ırkını seçmiş oyuncular undead sayılmıyor exorcism atamıyorsunuz mesela.

En son korede böyleydi yeni bir patch çıkarıp düzelltilerde bilmiyorum.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Burning Legionla iş yaparken iyiydi di mi ehehe =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeeplyDisturbed, 22 Ocak 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
warcraft tada wow dada undeadleri kesmek için yada undeadler için dezavataj olan pot lar buyuler var bi potion var bakıyosunuz yok haritadaki undeadleri gosteriyor falan. iyi guzel karizmayız da bu kadarda ustumuze gelmeyin :)

aynen. :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i]
kalhiae
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 22 Ocak 2005 13:13 tarihinde demiş ki:
Undeadları gösteren potion Player undeadları göstermiyor sadece yaratık undeadları gösteriyor diye biliyorum. Zaten Undead ırkını seçmiş oyuncular undead sayılmıyor exorcism atamıyorsunuz mesela.

En son korede böyleydi yeni bir patch çıkarıp düzelltilerde bilmiyorum.

En son patch ile gelen yenilik undead'lerin artık humanoid sınıfından sayılacağıydı. Yani bir paladin undead'ler için kullanacağı vuruşları veya haritada görme olaylarını undead player'lar için kullanamayacak. Bu yeni patch ile geldiğinden dolayı düzeltilmesinin söz konusu olduğunu sanmıyorum açıkcası. Ama bunun karşılığında mind control+fear+scream+charm+underwater breating gibi özelliklere de sınırlandırmalar getirildi undead'lerin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...