Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 ben baydım zaten ya. hani olay spor olan futboldan çıkalı çok oldu da işte insan yinede bu spor dalına saygıdan 3-5 güzel bişi yapılır belki diye izliyor destekliyor hala. futbol ve klup sevgimizin içine ettiler. ben sıkıldım aynı filmi izlemekten. bu sene gs şampiyon olsa ne olacak. hamza önümüzdeki devre arasını göremez. fener 4. yıldızı takar. ya da tam tersi. zaten bu ligde şampiyonluğun en büyük favorisi hep gs ve fener. yüzyıl boyunca aynı takımının şampiyon olduğu bi düzen mi var amk. sırayla oluyorlar,bırakın olsunlar. milleti böyle kısa vadeli tek senelik şampiyonluk planlarıyla gazıyla kandırıyorlar. hedef aptal kesim zaten. ben galatasaraylı olarak selcuk'u sahada kaptan görmeye üzülüyorum. ama işte hamza geldi karı kılıklılar 2 gol atmaya başladı diye millet huahua kıral atıyor xelcuk atıyor diye unutuyor her şeyi. ben karpaty maçıdaki hakan balta'yı da unutmadım. hala bu takımdan ekmek yiyor. fener'de aziz ayrı bizdeki bu yeniçeri düzeni ayrı. ama ortada futbol yok. şampiyonluk dediğin 1 gece kutluyorsun bitiyor. ama izlediğimiz kanser futbol aylar sürüyor amk. koskoca galatasaray sırf önceki td aldı diye pandev'i oynatmıyor mesela. tamam pandev şans bulduğunda efsane oynamadı da. ulan umut her maç napıyor ki pandev ondan kötü olsun. sırf yeniçeri tayfası küsmesin düzeni galatasaray'ı bitirdi yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Bilim Teknik, Tarih veya Görsel Sanatlar bölümlerine bekleriz kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Abdürrahim Albayrak varken xelçükün sırtı yere gelmez. Heleki şimdiki "sosyal medya" gençliğiyle bülente ergüne yapılmayan şatafata selçukla burağa yapılır futbolu bırakırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 uefa kupasi alan kadroya da yeniceri tayfasi diyordunuz, sampiyonlar liginde -bu sene olmasa da- tarihinin en basarili donemini yasatan, hayirlisiyla 4 senede 3 sampiyonluk kazandirmis olan, gol kralligi, asist kralligi vb gibi bir cok bireysel basariya da sahip olan bu gruba da ayni muhabbeti yapiyorsunuz. derdiniz ne cozebilmis degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 O kadro terim varken it gibi oynuyo işte. Keşke Mancini gitmeseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Ben çözdüm. GS taraftarı homurdanamayınca, ben daha iyi bilirim bu yönetim/TD//futbolcu gitsin diyemedikçe MUTSUZ OLUYOR. Takım çvallasa da ağız tadıyla biz daha iyi bilsek huzursuzluğu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 sostizm pzero mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 E sadece paticiğe bak, GS iyi oynayınca burada in cin top oynuyor, puan kaybedince sayfalar dolusu post oluyor. Orgazm olana kadar ben daha iyi bilirimcilik oynuyorlar. SAbri Burak gitsin diye başlıyor öyle ilk 11 olmazla devam ediyor. Yanlışsa yanlış de. Üç yıldır CL gruplarda oynuyor takım , ligin hep zirvesinde ilk ikide, Burak leblebi gibi gol atıyor. Selçuk Sabri iyi oynuyor... Haklı adamlar maç izlemek istemiyor canları. Ne bu böyle, rezalet, ben nasıl homurdancam şimdi, ağğbiii ile başlayan bilmiş cümleler kurucam demezler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 burak ile selçuk geçen sene berbattılar, özellikle selçuk. bence eleştirilmeleri normal. geçen sene biz de emenike'ye secde ederken bu sene ağzına ettik adamın. this is futbıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 sostizm said: Yanlışsa yanlış de. yanlış senin dışında sabriyi savunan gsli görmedim hayatımda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar