Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 seçkin ayakkabıcılardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Kemal Tanca'da fiyatlar gereksiz pahalı. Yarı fiyatına aynı kalitede bulabiliyorsun ayakkabıcılarda. Ama gezicen baya tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 yok mu yakinda ykm boyner falan, git gez en kotu. butce varsa inci ya da divaresse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bella00 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 siyah rugan gizli platform ve en az 12 cm topuk olsun.sonrasında başka kıyafetlerinlede kombinleyebileceğin bir tasarım seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 klasik ayakkabıda 12cm topuk mu olur lan. ağaç sanıp 2b arazisi der rezidans dikerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 12 cm olan baska birsey zannimca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 d nya nike olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Anhora said: http://www.yesil.com.tr/erkek-klasik-ayakkabilari/yesil-erkek-klasik-ayakkabi-393988.html Şu nasıl ya aklıma takıldı. Böyle sade bir şey almayı düşünüyorum. Tabani yanlara dogru cikik olanlar biraz kaba duruyor, tavsiyem ayakkabinin ustuyle tabani ayni yerde biten ayakkabi alman olur. Ben bu modeli cok begeniyorum(tabaninin daha ince oldugunu dusun) hem sık hem abarti durmuyor. Ama balo icinse rugan tercih edebilirsin., ayni model olur hatta (Daha sonra dugunlerde filan da giyersin) Tanca'san gosterdigin model dedigim tanima uyuyor ama onundr cizgisi-seridi olani bulursan daha iyi. Bu ayakkabilarin onu cabuk kiriliyor, onde serit yoksa cabuk eskimis bir hal alir, serit oldugunda o kirilmayi sakliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Henüz kapanmadıysa Fatih'teki Akdeniz Caddesi, Mıstık Kundura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 http://www.divarese.com.tr/AYAKKABI_5806.html Şunu aldım şimdi elime ulaştı. Fiyatına göre gerçekten kaliteli ayakkabı. Edit: Bu arada Divarese Yeni Sezon ürünlerinde geçerli olan ekstra %20 indirim kuponu vermişler. Geçerlilik Süresi: 31.05.2015/23:59 İhtiyacı olan kullansın: K42NL63s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar