kate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Arkadaşlar knight online gibi oyunlarda kitlenme yaşıyordum neyse ghost disk die program vardı onla bilgisayarın yedegini almıştım sonra loadladim o programla sonra ben sevindim tabi windows tertemiz ko ya girdim gene ayni kitlenme dedim acaba oyundami bişi var nba live 2005 e girdim oda aynı makine gene kitleniyor ne ile alakası olabilir şimdiden sagolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 fazla bilgi vermemişin ram in kaç işlemcin ne ekran kartın ne bunları soyle ki yardımcı olabilelim...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 büyük bir ihtimalle bilgisayarının donanımsal yetersizliğinden kaynaklanıyor.... Konfigürasyonu yazarsan yardımcı olabiliriz...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 işlemci p4 3.0 512 ram ge force fx 5200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yardım eden yokmu :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 alla alla donanım gayet yeterli gozukuyo belki bi virus bi spy olabilir iyice taratmanı oneririm makineni olmazsa en son çare format...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 spy filan yok neden oluo bilmiyorum ama bilgisayar 3 gündür açık o etkilermi daha ghost disk ile yeni loadladım gene aynı sorun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 cevap veriiiiiiiin lüttfeeeeeeeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ekran kartın aşırı ısınmış olabilir 3 gundur aralıksız açıksa bi 15 dk fln dinlendir derim...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 fx 5200 lerin genellikle fanları çalışmıyor bende K.O oynarken farketmiştim fanımın çok çok yavaş döndüğünü. Seninde sorunun fandan gibi geliyor bana. 3-4 milyona verip yeni bir fan taktırırsan düzelir.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 geforce fx5200 ün ark. da da fanı çalışmıyor.makinan çok ısınıyor olabilir zaten ozaman çalışmaz ya da kasar kitlenir en iyisi fan ve ya soğutucu tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar