Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilitlenme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar knight online gibi oyunlarda kitlenme yaşıyordum neyse ghost disk die program vardı onla bilgisayarın yedegini almıştım sonra loadladim o programla

sonra ben sevindim tabi windows tertemiz ko ya girdim gene ayni kitlenme dedim acaba oyundami bişi var nba live 2005 e girdim oda aynı makine gene kitleniyor ne ile alakası olabilir

şimdiden sagolun...
Mesaj tarihi:
fazla bilgi vermemişin ram in kaç işlemcin ne ekran kartın ne bunları soyle ki yardımcı olabilelim...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
alla alla donanım gayet yeterli gozukuyo belki bi virus bi spy olabilir iyice taratmanı oneririm makineni olmazsa en son çare format...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
spy filan yok neden oluo bilmiyorum ama bilgisayar 3 gündür açık o etkilermi daha ghost disk ile yeni loadladım gene aynı sorun...
Mesaj tarihi:
ekran kartın aşırı ısınmış olabilir 3 gundur aralıksız açıksa bi 15 dk fln dinlendir derim...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
fx 5200 lerin genellikle fanları çalışmıyor bende K.O oynarken farketmiştim fanımın çok çok yavaş döndüğünü. Seninde sorunun fandan gibi geliyor bana. 3-4 milyona verip yeni bir fan taktırırsan düzelir.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

• Yeni Oluştur...