df Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 kumandasındaki ses açma kapama potansı bozuldu. ses bi anda artıp azalıyo fln. bi kere bi arkadaşa yaptırmıştım lehimle fln düzelmişti. 2 ay sonra yine bozulmuştu. temiz yapılırsa yine çalışabilir ya da diğer parçaları kullanılabilir bilemiyorum. ben uğraşmayıp yenisini aldım. kumanda dışında bütün hoperlorler ve subwoofer çalışıyor. çöpe atacaktım da belki meraklıları vardır diye alıcı ödemeli olarak bedava gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Bağa yolla ya ben çözerim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 secim otobusu kadar ses alabiliyoz mu bunlarla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ilk öm "aQuelleris" 'ten geldi. vazgeçerse ikinci de "Liebe". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 liebeye verme aylık gelirleri 12k hanede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 12k kuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 mıknatısları iyi paraediyo bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 bende de var bundan. çalışır durumda. satsam para etmio alet. ama mıknatıslarını mı söksem. bişi yaparım ben onlarla :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 birini sol birini sağ kulağa koy sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar