Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Prosciutto said: eline sağlık, güzel olmuş. Tel Aviv'e gitmedin sanırım ama daha önceki gidişlerinde yolun düştüyse orası hakkında da bilgi verebilir misin? eylül sonunda bayramda oraya gidiyorum,, faydalı olur. Bugün Tel Aviv'den geldim.Oraya gitmişken bir Kudüs yaparsın.Otobüsle 1 saat fln.Tel Aviv sahiliyle ünlü.Dünyanın en uzun sahillerinden birine sahip.En önemli özelliği de bence gece hayatı.Süper bir gece hayatı var.Cuma her yer kapalı ama.Pazartesi gecesi çıkmamıza rağmen Türkiye'de göremeyeceğin bir ortamda eğlendik.Tel Aviv'de sıkılmazsınız ya.Güzel şehir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 account açık kalmış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 9 ay civarı yaşadım İsrail 'de. Eilat, Haifa, Tiberias ve Dead Sea i görmeden gelmeyin sakın :) Jerusalem da iyi de, sadece 1 defa görmek yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 allahi goruyo musunuz yolda sokakta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 yaban gülü gibisin dağda kırda bayırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 kovaladikca kacan ates böcegimmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Asriel said: Prosciutto said: eline sağlık, güzel olmuş. Tel Aviv'e gitmedin sanırım ama daha önceki gidişlerinde yolun düştüyse orası hakkında da bilgi verebilir misin? eylül sonunda bayramda oraya gidiyorum,, faydalı olur. Bugün Tel Aviv'den geldim.Oraya gitmişken bir Kudüs yaparsın.Otobüsle 1 saat fln.Tel Aviv sahiliyle ünlü.Dünyanın en uzun sahillerinden birine sahip.En önemli özelliği de bence gece hayatı.Süper bir gece hayatı var.Cuma her yer kapalı ama.Pazartesi gecesi çıkmamıza rağmen Türkiye'de göremeyeceğin bir ortamda eğlendik.Tel Aviv'de sıkılmazsınız ya.Güzel şehir... çeto? Edit: çeto yazınca şikayet ediyor. Çetin paşa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bahafin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Tel Aviv fotoları, yeme içme tavsiyeleri vs. Bence İsrail herkesin mutlaka bir kere görmesi gereken bir yer. Özellikle yeme-içme işlerini sevenlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar