jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 o zaman sibel can - sari kurdelam[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 beendiklerimi ve bende olanlari caliorum sadece jacabo, senin istek parcan iki kritere de uymadi =] bi de ben su an ofiste calisiorum, her an bakamiorum buraya zaten, playlist donuyo iste depeche mode - blasphemous rumours calio su anda, kendim icin =p
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 yahu ne bayık muzık bunlar :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 dinleme o zaman, ay ay ici kokusmus bu yasli kadinin de gec, cik disari gez cos falan ehe =] kansas - dust in the wind ve uriah heep - lady in black caldi bitti, su anda kiss - i was made for loving you caliyo, sonra da crowded house, cutting crew ve malmsteen var listede, ben bi sigara icip gelicem
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 evet haklısın[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 athe de gayet güzel çalıyor depeche mode, sting falan negzel.. :) hayırlı olsun diyoruz..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 depeche mode dan pERsonal jesus varsa calarmısın?[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ben ziftlenirken crowded house - dont dream its over ve sting - mad about you caldi su anda bruce dickinson - change of heart caliyo bundan sonra sunlar var sirayla: alice cooper - poison rainbow - temple of the king cutting crew - i just died in your arms tonight malmsteen - dream on [aerosmith cover]
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 poison`dan sonra personal jesus koydum araya, afk ben biraz =]
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sagolasın :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 heh süper oldu personal jesus, eline sağlık.. :) negzel oldu ya bu radyo, tak istiyorsun şak çalıyorlar, insan kendini padişah sanıyor.. :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 aslında bı gunde sadece canlı performans calsa super olur,konser cekımı :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ahuheh Sabah sabah Athe Ana, sora bide terlik reklamına falan çıkar tam olur :D böle iyi kalsın valla :)[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin [Bu mesaj Norak tarafından 07 June 2003 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 optum dres`cim =] gelio freelove, tantric biter bitmez
tunca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 istek şarkı: jay jay johanson-believe in me[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla.
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 tunca ay olmadi simdi. benim de canim istedi dinlemek ama ofiste jjj mp3 lerim yok ne yazik ki =/
tunca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 tüh başka zaman[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla.
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 noir desire den europe çalman mümkünmü athe[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 burdaki arsivimde yok ne yazik ki - ofisteyim de dun sabah 9dan beri =p pek de ilgilenemiorum su anda acikcasi, calio liste kendi kendine, cok isim var, cok uykum var devralmak isteyen dj varsa [halihazirda dj olan arkadaslardan biri] buyursun, ben gebermek uzereyim, sirf bos kalmasin diye caliyorum su anda
Zed Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 stream genre: yanar döner lol[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sen nie dinlemiosun? kil misin? =p angieeeeaaaaaaaa calim sana? o zaman da mi dinlemicen?
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 semisonic olmasin =p gelio
Öne çıkan mesajlar