Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugun Pepelek Radyo icin ne caldin? a.k.a 07.06.2003 yayini

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beendiklerimi ve bende olanlari caliorum sadece jacabo, senin istek parcan iki kritere de uymadi =]

bi de ben su an ofiste calisiorum, her an bakamiorum buraya zaten, playlist donuyo iste

depeche mode - blasphemous rumours calio su anda, kendim icin =p
Mesaj tarihi:
dinleme o zaman, ay ay ici kokusmus bu yasli kadinin de gec, cik disari gez cos falan ehe =]

kansas - dust in the wind ve uriah heep - lady in black caldi bitti, su anda kiss - i was made for loving you caliyo, sonra da crowded house, cutting crew ve malmsteen var listede, ben bi sigara icip gelicem
Mesaj tarihi:
athe de gayet güzel çalıyor depeche mode, sting falan negzel.. :)

hayırlı olsun diyoruz..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Mesaj tarihi:
ben ziftlenirken crowded house - dont dream its over ve sting - mad about you caldi

su anda bruce dickinson - change of heart caliyo

bundan sonra sunlar var sirayla:

alice cooper - poison
rainbow - temple of the king
cutting crew - i just died in your arms tonight
malmsteen - dream on [aerosmith cover]
Mesaj tarihi:
heh süper oldu personal jesus, eline sağlık.. :)

negzel oldu ya bu radyo, tak istiyorsun şak çalıyorlar, insan kendini padişah sanıyor.. :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Mesaj tarihi:
burdaki arsivimde yok ne yazik ki - ofisteyim de dun sabah 9dan beri =p

pek de ilgilenemiorum su anda acikcasi, calio liste kendi kendine, cok isim var, cok uykum var

devralmak isteyen dj varsa [halihazirda dj olan arkadaslardan biri] buyursun, ben gebermek uzereyim, sirf bos kalmasin diye caliyorum su anda
  • Yeni Oluştur...