Qui Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Şurda, burada, ve burada talent hakkında bişeyler var ama kimse nasıl dağıttığını yazmamış. Nasıl dağıttınız yada dağıtacaksınız?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Şimdilik düşündüğüm templete ama daha çıkmayan birçok vuruş sitilim var oyunda ona göre daha şekillecek Saved Template Class: Rogue Level: 60 -------------------------------------------------------------------------------- Assassination Talents (15 points) Improved Eviscerate - 3/3 points Increases the damage done by your Eviscerate ability by 15%. Malice - 5/5 points Increases your critical strike chance by 5%. Murder - 2/2 points Increases your chance to hit while using your Sap, Ambush, Garrote, or Cheap Shot abilities by 5%. Lethality - 5/5 points Increases the damage done by your critical strikes by 50% when using the Sinister Strike, Gouge, Backstab, Ambush, Ghostly Strike, or Hemorrhage abilitiy. Combat Talents (30 points) Lightning Reflexes - 5/5 points Increases your Dodge chance by 5%. Precision - 5/5 points Increases your chance to hit with melee weapons by 5%. Deflection - 5/5 points Increases your Parry chance by 5%. Improved Backstab - 3/3 points Increases the critical strike chance of your Backstab ability by 30%. Riposte - 1/1 point A strike that becomes active after parrying an opponent's attack. This attack deals 150% weapon damage and disarms the target for 6 seconds. Dual Wield Specialization - 5/5 points Increases the damage done by your offhand weapon by 50%. Dagger Specialization - 5/5 points Increases your chance to get a critical strike with Daggers by 5%. Blade Flurry - 1/1 point Increases your attack speed by 20%. In addition, attacks strike an additional nearby opponent. Lasts 15 seconds. Subtlety Talents (6 points) Master of Deception - 5/5 points Reduces the chance enemies have to detect you while in Stealth mode. More effective than Master of Deception (Rank 4) Opportunity - 1/5 point Increases the damage dealt when striking from behind with your Backstab, Garrote, or Ambush abilities by 4%.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Qui talent olayı sürekli değişiyor sanırım betada ama oyun çıkınca da işe yarayabilecek bazı programlar ve talent template'ler var şu anda, benim bildigim şu var mesela; http://wowvault.ign.com/View.php?view=Talents.View baya iyi bir program bu bence :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 60. level için benim oluşturduğum savaşçı talenları Class: Warrior Level: 60 -------------------------------------------------------------------- Arms Talents (31 points) Improved Rend - 3/3 points Increases the bleed damage done by your Rend ability by 35%. Deflection - 5/5 points Increases your Parry chance by 5%. Improved Charge - 2/2 points Increases the rage generated by your Charge ability by 6. Tactical Mastery - 5/5 points You retain up to 25 of your rage points when you change stances. Improved Thunder Clap - 1/3 point Increases the damage done by your Thunder Clap by 15%. Deep Wounds - 3/3 points Your critical strikes cause the opponent to bleed, dealing 60% of your melee weapon's average damage over 12 seconds. Anger Management - 1/1 point Reduces your Rage decay by 30%. Impale - 2/2 points Increases the critical strike damage done by your abilities in Battle, Defensive, and Berserker stance by 20%. Mace Specialization - 5/5 points Gives you a 6% chance to stun your target for 3 seconds with a mace. Sweeping Strikes - 1/1 point Your next 5 melee weapon swings strike an additional nearby opponent. Improved Hamstring - 2/2 points Increases the movement slow effect of your Hamstring ability by 20%. Mortal Strike - 1/1 point A vicious strike that deals 220% weapon damage and wounds the target, reducing the effectiveness of any healing by 50% for 10 seconds. Fury Talents (10 points) Cruelty - 5/5 points Increases your chance to get a critical strike with melee weapons by 5%. Unbridled Wrath - 5/5 points Gives you a 40% chance to generate an additional Rage point when you deal melee damage. Protection Talents (10 points) Shield Specialization - 5/5 points Increases your chance to block attacks with a shield by 5%. Toughness - 5/5 points Increases your armor value from items by 10%. Bu talent programı baya iyi ilerde işimize baya yarıyacak anlaşılan[signature][hline]Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ben şu anda level 12 yim ve 2 talentim var ama Hunter olduğum için veremiyorum galiba yada ben yanlış biliyorum[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hunterların talentları ob için çıkacak patch sayesinde kullanılabilecek[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Hunterların talentleri daha belirlenmedi.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 İlk olarak bunu düşünüyorum. Class: Rogue Level: 60 -------------------------------------------------------------------------------- Assassination Talents (15 points) Malice - 5/5 points Increases your critical strike chance by 5%. Improved Eviscerate - 3/3 points Increases the damage done by your Eviscerate ability by 15%. Murder - 2/2 points Increases your chance to hit while using your Sap, Ambush, Garrote, or Cheap Shot abilities by 5%. Lethality - 5/5 points Increases the damage done by your critical strikes by 50% when using the Sinister Strike, Gouge, Backstab, Ambush, Ghostly Strike, or Hemorrhage abilitiy. Combat Talents (31 points) Improved Sinister Strike - 2/2 points Reduces the Energy cost of your Sinister Strike ability by 5 Energy. Lightning Reflexes - 5/5 points Increases your Dodge chance by 5%. Precision - 5/5 points Increases your chance to hit with melee weapons by 5%. Deflection - 5/5 points Increases your Parry chance by 5%. Dual Wield Specialization - 5/5 points Increases the damage done by your offhand weapon by 50%. Dagger Specialization - 5/5 points Increases your chance to get a critical strike with Daggers by 5%. Aggression - 3/3 points Increases the damage of your Sinister Strike and Ambush abilities by ?. Adrenaline Rush - 1/1 point Increases your Energy regeneration rate by 100% for 15 seconds. Subtlety Talents (5 points) Master of Deception - 5/5 points Reduces the chance enemies have to detect you while in Stealth mode. More effective than Master of Deception (Rank 4)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ya blek o sitede bi sürü template var ama hangisi doğrudur hangisi yanlıştır kestiremiyorsun :D[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 of cok karıştı aklım open beta yı kapabilirsem yarın anlıyabilecem sanırım.server kuramadım zaten makinaya[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 07 Kasım 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 rouge talentlarında kamufulaj ı kimse almıo nedenkine bana çok ii bi talent gibi geldi[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: 1111, 07 Kasım 2004 18:56 tarihinde demiş ki: rouge talentlarında kamufulaj ı kimse almıo nedenkine bana çok ii bi talent gibi geldi 5 TP daha olsa alacaktım... :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Qui, 07 Kasım 2004 16:10 tarihinde demiş ki: Ya blek o sitede bi sürü template var ama hangisi doğrudur hangisi yanlıştır kestiremiyorsun :D öyle ama yanlış hatırlamıyosam orada template'lere puan veriyo insanlar, yani iyi template'ler kendini belli ediyo zaten[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 gerçi kimse puan vermemiş ama..[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 vermişler, rating sütununa tıplayıp sıralamak gerekiyor... mesela warrior templateleri bu da bütün sınıfların puan sırasına göre templateleri (beta 7 için) [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 07 Kasım 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: BlackRose, 07 Kasım 2004 19:56 tarihinde demiş ki: vermişler, rating sütununa tıplayıp sıralamak gerekiyor... mesela warrior templateleri bu da bütün sınıfların puan sırasına göre templateleri (beta 7 için) haklısın görmemişim bende kafama göre dağıttım talent pointleri bakalım nasıl bulcaksınız[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bence ordakiler değilde kendiniz templetinizi oluşturun adam sap ı sürekli kullanır stealtten cıkarken sen başka birşeyi bu adamın sapa verdiği bonuslar senin işine yaramaz oyunu nasıl oynuyorsanız ona göre verin[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 oyundaki en önemli olay bu, dikkatli dağıtın :) beta olduğu için zırt pırt değişiyor ben yapmayı bıraktım ama kafamda belirledim frost mage ve warrior için olan talentleri :) mesela mage için: frost defansif ama saldırı da var baya bi, fire full attack, talent tree olarak; arcane ise full alınacak bişi değil benim gördüğüm kadarı ile, anca kalan puanları verebileceğiniz bikaç iyi şey var. aynı şekilde warriorda fury full attack, arms da biraz defans biraz attack karışımı bişi. 3. ise zaten full defans kalkan falan filan.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Oyun içinde bize açık olmayan talentlar gözükebiliyor mu? (Diablo 2 gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 mcspeyn sen blizde çalışmıyor muydun?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 mage de sakin bir tarafa full yuklenme, su anda arcane tarafinin verdigi mana bonuslari, buyu hizlandirma bonuslari hayat memat meselesi.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 rogue yatenek talentlerinden hangilerine vermeli peki ilk olarak ? combat mı ? Assassination mı ? Subtlety mi? yoksa bi ona bir onamı. birde bir kerede haç talent point alıyoruz[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 07 Kasım 2004 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 toplamda 51 puanımız var talentler için, lvl 10 da başlıyor. her lvl 1 tane alınıyor. tek başına talentlerin pek bi anlamları yok zaten, hangi abilityleri kullanacaksanız ona göre almanız lazım. önce abilityleri bir inceleyin derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hı 1 lvl da kaç tane geliyor onu merak ediyordum saol. biraz bakııyorum blizzden talent lerini yazıp koymuşlar rogue olanlar yani birbirinin tam tersi karakterlerde var.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Bıshop, 07 Kasım 2004 22:02 tarihinde demiş ki: rogue yatenek talentlerinden hangilerine vermeli peki ilk olarak ? combat mı ? Assassination mı ? Subtlety mi? yoksa bi ona bir onamı. birde bir kerede haç talent point alıyoruz Hangi "Talent" konusu tamamen sizin oyun tarzınıza bağlı. Level 9 dan sonraki her level da 1 TP gelir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar