stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 manisada adamın biri kuyumcuya girip kolyeyi yutmuş.çalışanlar tarafından son anda farkedilmiş.polis gelip hastaneye götürmüş röntgendede mideden çıkıp bağırsağa kadar geldiği görülmüş kolyenin. e tuvalette beklerler başında artık.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Adam s*çtıktan sonra kim takar abi onu =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı!
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 cok caresizmis heralde :hmm: off ne insanlar var ya :-) hadi ben kücükken bende hayvan kadar boncuk yutmusum ama nedenleri baskaymis :-D[signature][hline]Sell me to infection, it is only for the weak No need for sympathy, the misery that is me..! Sell me to infection, it is only for the weak On bleeding knees, I accept my fate..!
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ewet ya ben de bugün gazetede okudum allah adamin yardimcisi olsun walla tuwaletteyken. Nasi çikartacak bakalim...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bilmeyen biri takar gazetede okudum ben de boşuna kasmış elle de çalsan yutsan da orada eksiği görüp kameradan tespit ediyorlar bi farkı yok ki kolyeyi geri alma konusunda bişiy yazmıodu ben de merak ettim o kısmını hehe[signature][hline]FF
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 kötü bir olay.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 cebine atsa da yakalanıcamış peki o adam yediği o kolyeyi nası çıakrı kullanıcaktı acaba[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bilinen birşey bu elmas madenlerinde çalışanlar hep yapadı bunu sonra röntgen ile kontro başlayınca sıçtılar (gerçek anlamdada mecazi olarakta)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Elmas yutan gördüm ama kolye yutanda ilk defa görüyorum enteresan tabi adam zorunlu kalmıstır yapmıstır..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Mave Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: vaniLLe, 22 Ocak 2005 15:37 tarihinde demiş ki: cok caresizmis heralde :hmm: off ne insanlar var ya :-) hadi ben kücükken bende hayvan kadar boncuk yutmusum ama nedenleri baskaymis :-D nerde şimdi boncuk :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Eahah Kemal Sunal'ın bir filmi vardı.Büyükbaş bir hayvanın içinde elmas vardı herkes başında bekliyordu filan aklıma geldi.Trajikomik bir olay.[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Mave, 22 Ocak 2005 17:42 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 22 Ocak 2005 15:37 tarihinde demiş ki: cok caresizmis heralde :hmm: off ne insanlar var ya :-) hadi ben kücükken bende hayvan kadar boncuk yutmusum ama nedenleri baskaymis :-D nerde şimdi boncuk :) nerde olabilir sence =)? laam fareleri yemistir belki :-D =P[signature][hline]Sell me to infection, it is only for the weak No need for sympathy, the misery that is me..! Sell me to infection, it is only for the weak On bleeding knees, I accept my fate..! [Bu mesaj vaniLLe tarafından 22 Ocak 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 eh be abicim ne yeni yontemler buluolar çalmak için:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bu kolye olayından sonra aklıma cartman ın hanı hapıshanedekı arkadası ıcın dısneyland ı ıcıne alıodu ya hanı ahhh ahhh zorla zorla cıkcak fln :) o aklma geldı allahdan adam kuyumcuyu yutmaya calısmamıs[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: vaniLLe, 22 Ocak 2005 17:49 tarihinde demiş ki: said: Mave, 22 Ocak 2005 17:42 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 22 Ocak 2005 15:37 tarihinde demiş ki: cok caresizmis heralde :hmm: off ne insanlar var ya :-) hadi ben kücükken bende hayvan kadar boncuk yutmusum ama nedenleri baskaymis :-D nerde şimdi boncuk :) laımda fareler ın yenı oyunu mısket mmıs hatta kavgada edıolarmıs :D nerde olabilir sence =)? laam fareleri yemistir belki :-D =P [signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
pan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 lol o bolüm yarıcıydı.[signature][hline]wtf?
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 iyi fikir :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Chemical, 22 Ocak 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bilinen birşey bu elmas madenlerinde çalışanlar hep yapadı bunu sonra röntgen ile kontro başlayınca sıçtılar (gerçek anlamdada mecazi olarakta) şimdi de karbon kağıdına mı ona benzer bi kağıda sarıp yutuyolar kontrol bikaç saat içindeyse kurtuluyolar ama sonra o katlı sardıklarının heryeri parçalanıyor tabi[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 onun çözümüde 3d rönten sistemleri ile karbon kağıdını teşhis edip karbon kağıdı yutmayı yasaklayıp yutanlara elmas yutanlarla aynı cezayı vermek:) ayrıca gene tuvalette bekliyolar kağıttan ne çıkıcak diye yani sonuçta Ya maddenin içinden geçicek yada geçemicek elmasdan geçemiyor bundan kaçamazsın[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hayırrrr ben çalmak istiyorum :hrr: hadi chem bize bişey icad et elmas çalmamız için[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 poff şimdi uzulsem uzulemıorum kızsam kızamıorum garip kaldım walla...
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 euhuee adam da akıllıms ama polıs onlardan daha akıllı cıkmıs[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Öne çıkan mesajlar