Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kolye hırsızlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
manisada adamın biri kuyumcuya girip kolyeyi yutmuş.çalışanlar tarafından son anda farkedilmiş.polis gelip hastaneye götürmüş röntgendede mideden çıkıp bağırsağa kadar geldiği görülmüş kolyenin. e tuvalette beklerler başında artık.[signature][hline]***ultrAslan***
HERYERDEYİZ
Mesaj tarihi:
Adam s*çtıktan sonra kim takar abi onu =)[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..

DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı!
Mesaj tarihi:
cok caresizmis heralde :hmm: off ne insanlar var ya :-) hadi ben kücükken bende hayvan kadar boncuk yutmusum ama nedenleri baskaymis :-D[signature][hline]Sell me to infection, it is only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me..!
Sell me to infection, it is only for the weak
On bleeding knees, I accept my fate..!
Mesaj tarihi:
ewet ya ben de bugün gazetede okudum allah adamin yardimcisi olsun walla tuwaletteyken. Nasi çikartacak bakalim...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
bilmeyen biri takar

gazetede okudum ben de
boşuna kasmış elle de çalsan yutsan da orada eksiği görüp kameradan tespit ediyorlar bi farkı yok ki

kolyeyi geri alma konusunda bişiy yazmıodu ben de merak ettim o kısmını hehe[signature][hline]FF
Mesaj tarihi:
kötü bir olay.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Mesaj tarihi:
cebine atsa da yakalanıcamış
peki o adam yediği o kolyeyi nası çıakrı kullanıcaktı acaba[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 22 Ocak 2005 15:37 tarihinde demiş ki:
cok caresizmis heralde :hmm: off ne insanlar var ya :-) hadi ben kücükken bende hayvan kadar boncuk yutmusum ama nedenleri baskaymis :-D

nerde şimdi boncuk :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Eahah Kemal Sunal'ın bir filmi vardı.Büyükbaş bir hayvanın içinde elmas vardı herkes başında bekliyordu filan aklıma geldi.Trajikomik bir olay.[signature][hline]The sickness that you are
The plague that made me starve
Mesaj tarihi:
said:
Mave, 22 Ocak 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
said:
cok caresizmis heralde :hmm: off ne insanlar var ya :-) hadi ben kücükken bende hayvan kadar boncuk yutmusum ama nedenleri baskaymis :-D

nerde şimdi boncuk :)

nerde olabilir sence =)? laam fareleri yemistir belki :-D =P[signature][hline]Sell me to infection, it is only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me..!
Sell me to infection, it is only for the weak
On bleeding knees, I accept my fate..!

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 22 Ocak 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu kolye olayından sonra aklıma cartman ın hanı hapıshanedekı arkadası ıcın dısneyland ı ıcıne alıodu ya hanı ahhh ahhh zorla zorla cıkcak fln :) o aklma geldı allahdan adam kuyumcuyu yutmaya calısmamıs[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 22 Ocak 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
said:
Mave, 22 Ocak 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
said:

nerde şimdi boncuk :)

laımda fareler ın yenı oyunu mısket mmıs hatta kavgada edıolarmıs :D

nerde olabilir sence =)? laam fareleri yemistir belki :-D =P
[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 22 Ocak 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bilinen birşey bu
elmas madenlerinde çalışanlar hep yapadı bunu
sonra röntgen ile kontro başlayınca sıçtılar (gerçek anlamdada mecazi olarakta)

şimdi de karbon kağıdına mı ona benzer bi kağıda sarıp yutuyolar kontrol bikaç saat içindeyse kurtuluyolar ama sonra o katlı sardıklarının heryeri parçalanıyor tabi[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
onun çözümüde 3d rönten sistemleri ile karbon kağıdını teşhis edip karbon kağıdı yutmayı yasaklayıp yutanlara elmas yutanlarla aynı cezayı vermek:)
ayrıca gene tuvalette bekliyolar kağıttan ne çıkıcak diye
yani sonuçta Ya maddenin içinden geçicek yada geçemicek
elmasdan geçemiyor
bundan kaçamazsın[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Mesaj tarihi:
hayırrrr ben çalmak istiyorum :hrr: hadi chem bize bişey icad et elmas çalmamız için[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...