Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mp3 player konusunda yardım...

everlasting

Öne çıkan mesajlar

ben MINTON MPP-3002 almayı düşünüyorum. 128 mb hafızası var ve sd kart girişi var diyor. bu ayrıca sd kartı takabileceğim anlamına mı geliyor. yani yeni bir sd kartı aldığımda onun yerine mi takmam gerekiyor yoksa o hafıza faklı mı?
pek anlatamadım sanırsam...

ahana bi link verim bari

:horace:

[Bu mesaj everlasting tarafından 22 Ocak 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj everlasting tarafından 22 Ocak 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

alet çok pahalı. hiç duymamıştım zaten. dandik olma olasılığı var. o paraya daha güzel, daha çok hafızalı aletler alabilirsin bence. hele yurt dışından getirtme şansın varsa, 90$ gibi fiyatlara 256mb alırsın.

creative (mesela muvo serisinde hoş aletler var), iriver, sandisk, sony (mesela NW-E95) gibi markaları da araştır bence önce.

edit: aslında fiyatı cidden fena değilmiş. ben direk piyasa fiyatına bakmıştım.

[Bu mesaj mayfer tarafından 22 Ocak 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

128 MB Samsung Flash Memory dediğine göre 256 MB Samsung Flash Memory de warsa takılıodur..ama ben de mp3 player alcam minton gibi bişiler almamak için para biriktiriorm bilmediim aleti alıp sora patlayabilirim pek güvenmiorm..böle uraşcaana al bi ngage yada başka bi nokia onlara bi de memory kart alırsın dinlersin böle minik hafızalar işini görüosa...
[ben telefona mp3 koysam bi işime yaramaz mesela 60-80 gbden aşşaa almamam lazım((varsa)) 40gb zaten şuanda raat raat war bi de ilerisini düşünürsek....][signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de düşündüm hepsini de nakit para sıkıntısı var. kredi kartıyla alıcam ve yurt dışından getirmede de ayrıca sağlam para giriyo işte... zaten yedek sd kartı var bende fotograf makinesinin yedeği. eklersem 256 mb edicek. marka evet duyulmamış ama 2 yıl garanti süresi var. bilemiyorum kafam karıştı iyice...[signature][hline]Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya;
Bunun verdiği mutluluk da az değil ki /
Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa,
Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki
Sosyal ağlarda paylaş

valla garantisi olsa da bazı markalar o garantiyi öyle kısıtlı ve öyle ilgisiz veriolar ki....ben karışmiim ama az daa para biriktirin iriver alın mesela mis gibi...firmware upgrade ben de discmani war mesela iriverin imp550 upgrade edince çizik cdleri okuma olayı falan gelio menüsü kılı tüyü yane discman upgrade oluo özellik falan.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...