mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Merhaba,Turkcell Superonline tabanlı mail adresi olan superposta.com da(daha sonra google tabanlı oldu) kayıtlı olan mail adresime giriş yapamıyorum."Google Apps - Bu hesap durduruldu"uyarısı alıyorum.Hesabımı tekrar nasıl aktif edebilirim.Yardım istemek için [email protected] adresine mail atıyorum ancak mail ulaşmadı uyarısı geliyor.Yardım edebilirseniz sevinirim.Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Superonline'ın müşteri hizmetleriyle konuşmayı denedin mi? Sanki ben Superposta'yı birkaç sene önce kapattılar diye hatırlıyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ISS tabanli mail kullanilmasi en zararli seylerden biri bu arada, kisa zamanda kurtulmani tavsiye ederim. [email protected] en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 orc_lord said: Superonline'ın müşteri hizmetleriyle konuşmayı denedin mi? Sanki ben Superposta'yı birkaç sene önce kapattılar diye hatırlıyorum 8-) aradım kayıt aldılar 24 saat içinde döneceklerini söylediler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar