Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pisicik Yuva Arıyor


orc_lord

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici

Merhabalar,

Bugün öğlen saatlerinde evimize misafir olarak gelen daha 1 aylık olmak üzere olan kedi yavrusuna yuva arıyoruz. Kendisini ablam Caddebostan Migros'un orada karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bularak kurtarmış. Çamur içinde tek gözü kirden kapalı yavruyu ilk iş veterinere götürmüş. İlk aşıları hemen yapılmış ve sağlık kontrolünden geçirilmiş. Şimdilik ağzında yer alan yara dışına hiçbir şeyi bulunmayan bu sevimli mi sevimli yavruya yuva aramaktayız :)

Henüz çok küçük olduğundan veterinerin verdiği mamayla besliyoruz ancak veterinerin söylediğine göre dişleri çıkmış durumda. Birkaç gün sonra normal şekilde beslenebileceğini belirtti. Kendisi oldukça cana yakın durumda hatta epeyi sokulgan diyebiliriz. Avcumuza rahatlıkla sığan bu ufaklık hiç yanımızdan ayrılmıyor aynı şekilde aşırı uysal durumda, pekte bi oyuncu olduğunu belirtmek isterim :)

Beyefendinin fotolarını aşağıda paylaşıyorum:





Kendisine ev sahipliği yaparak mutlu ettirebilecek Pati aramaktayız, yavru şuan Kadıköy'de bulunuyor. İstanbul veya yakınlarına oturanlar benimle iletişime geçebilirler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...