Aiko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 bizim arkadaşlar oynuyor hala. en son şirket kurmuşlar fln kargo şirketi onunla uğraşıyorlardı. oynanır aslında fakat loading süreleri çok çok uzun. bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Hiç olmadı hileciler bayıyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 her zıkkımda loading ekranı bayıyor gerçekten. ondan bırkatım sanırım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 single player modlar skinler scriptler falan girmek tehlikeli mi? online'da baya sağlam bi karakterim var da güme gitmesin. ya da nasıl yapayım, klasörü yedekleyip onu modlasam yine hesaba mı girecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Türkçe yama ile bile girmek tehlikeli online a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 vpn açmadan oyuna giremiyorum ya, offline bile açmıyor.engellediler mi, ne yaptılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 sanmıyorum geçenlerde motor dlc'sinin ilk gününde ben de yaşamıştım sıkıntı. ağlarında sıkıntı oluyo invite only game bile atamıyoduk. genelde geçici rockstar problemi oluyo social club'a girememek. loadinge üşenmezsem dener yazarım. vpn kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 social club'a bağlanamıyorum vpn'siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 yalnız ne optimizasyon varmış. ekran kartı yanında eski r7 taktım hala çalışıyo high 30 fps falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar