Red_Fhaz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Merhaba arkadaşlar, Forumda gördüğüm istek üzere organize bir Türk guildi için temelleri hep beraber atıyoruz! Diğer oyunculara karşı saygılı ve birlik olma bilincindeki bütün arkadaşları, yeni kurulmuş PvE, PvP guildimiz 'a bekliyorum. Guildimizin amacı eskiden benim de içinde bulunduğum ortamdaki gibi saygılı, yardımsever ve oyunu sadece oyun için değil beraber bir şeyler başarmak için oynayan Türk guildi geleneğini devam ettirmek ve tabi ki eğlenmek. Guilde katılmak için bana oyun içinden veya buradan ÖM gönderebilir yada Guild Finder(Shift+G) yoluyla direkt başvurabilirsiniz.Zorsk@Gelidra - Ksroz@Gelidra Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 çok şükür sonunda geldi. baskılarımız sonuç getirmiş. teşekkürler odds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Fhaz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Red said: çok şükür sonunda geldi. baskılarımız sonuç getirmiş. teşekkürler odds. Güncel detaylar için ana başlık burada. Oyunda görüşmek üzere. Riftci.com/forum/viewtopic.php?f=72&t=1508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar