yloibx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 bu hafta c dersinden sınavım var ancak ben çok boşladım pointers, functions, arrays ve two dimensional'a çalışabileceğim bir site önerebilir misiniz? Fonksiyonlar ne zaman void ile ne zaman int ile kuruluyor? Ne zaman return edilior anlayamadım. Bir de loop ile kare, üçgen vs çiziminin nasıl yapıldığını kavrayamadım. nasıl yapıldığını anlatabilecek biri varsa çok sevinirim. 2-3 gün içinde bunları yalayıp yutmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 kaplan&kaplan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Fonksiyonlari void ile kurarsan return etmezsin, int/string/bool vs gibi bi degiskenle kurarsan kurdugun degiskenin turunde bi degisken return etmen gerekir. Bide google'a yazarsan zirilyon tane bilgi bulursun bu tarz seyler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 yloibx said: o ne? al bi kitap oku demenin yazarlı versiyonu. sorduğun şeyler çok temel bilgiler, herhangi bir kaynakta bıkacak kadar çok örnekle anlatımını bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 çok fazla kaynak var video var bakıyorum ama yine de yazayım dedim belki farklı bişeyler öneren çıkar diye. 2 günde hallolacak iş mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 http://c.learncodethehardway.org/book/ burda biraz karışık yolla da olsa güzelce anlatmışlar. http://www.learn-c.org/ burda da interaktif tuto var, ilgini çekerse. sorduğun şeyleri anlatıyorlar. for loop ile [üç|dört]gen işini de kendin kavrarsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 2 gundeyse pointerlara hic girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 sabah çalış git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 2 gün çok bile şunlar için çalış sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 sınavı geçmek için yeter belki de hakkıyla pointer/memory öğrenmek 1 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 abi zaten sınavdan bahsediyorum sdf 1. sınıf müfredatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Zamanında şu site yardımcı olmuştu. Anlatımını sevmiştim. Belki işine yarar. http://www.cprogramming.com/tutorial/c-tutorial.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar