scorch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Ahahah löl yazınca çıkıodu dimi. Noktasız o sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 oynayan varmi atalim haydin :D sdcf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 hala mi lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 akşama gelebilirim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 di said: hala mi lan... lan yok aylar sonra canim cekti, tek girince yetemedim dsf 3-4 kisi olsak dagitiriz yine onu özledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 abi ben BÜLENT ARINÇ nickiyle giriyorum bazen. karşılaşırsak eğer o benimdir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 hadin atalim varmi gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Girdim oynadim azcik gece gece de, baya bildigin bitmis. Anasini aglatmislar guzelim oyunun cunku; 1 - Pay to win olmus. Potion falan satiyolar. 2 - Cat diye disconnect olup baska map'e atiyo server. Anlamadim ama baya 1 saatlik oyunum pic oldu 2 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 abi bunun her yeri ptw olsa nolur lan sdgfsd kim para öder sdf biz basladigimizda bitirdik zaten sdfsdg nickin sonuna UO gibi karakter koyup 15 kisi TS uzerinden dsgf ne gunlerdi :D cetin abi falan da vardi ya, huzunlendim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar