KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ahahahah ulan öylesine 888paticiktir niki ile girdim oyuna,2 gündür oynamıyorum,ne yaptıysanız millete,gören saldırdı,gören saldırdı,patlattılar en son. ekşi,donanım,birkaç başka türkçe nikli ekipler saldırdı; en son ekiparanıyor niki ile saldıranlar patlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 peki neden o nikle oynadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 bakayım dedim, çoko prensiniz güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 team olarak girince ne farkı oluyor? birbirini yiyemiyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Dragonfire said: team olarak girince ne farkı oluyor? birbirini yiyemiyormusun? yiyonda yemiyon işte birbirini besliyon sonra bir bakmışım ilk 10 direk takımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Rerore said: ezik misiniz şirketçilik yapıyorsunuz lan 4-5 tane ayri team vardi, surviver takilipta top 10'de kalmanin zaten imkani yok o halde. TS'den team game keyifli bide baya. miyaw33 said: Birisi donanimhabere bu 888 ler Paticik.com dan geliyor yazsa üye patlaması olur forumda Abi sakin öyle bisey yapmayin sdg ondan sonra, sirf kufretmeye gelenler, bende geliyim panpacilar, karakteri kopyalayip fake girenler falan ugrasiriz, di ye yuk olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Buarada reddit'te falan turk'lere kin kusmuslar nasil team oluyo ipneler, eu serverinin kanseri bunlar falan diye. Ki bahsettikleri takimlarin hicbiri bizim gibi top 10'i ele gecirememisler daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Korax said: tiLi said: güzel ss alan yok mu sen yoktun galiba ama olsun abi ne kadar abazasınız ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 european serverda türkler solo takılıyor. CHP birinci sırada ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 mesai saatinde oynayanlar yem bırakıyor paso patron gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 hahahaha yapma ya bir tane var Türklere Yardım diye yiyon,geçiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 elesso said: Komodo said: Ahahaahah. Nettiniz adamlara :D said: 888lerin olduğu serverda oynanmıyor, çok iyi takım oyunu yapıyorlar. ayrıca türk oldukları halde türkleri aşağılayan nickler kullanıyorlar.... bunu yazanın nicki ne? eheuhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 turkleri asagilayan nick hangisi ya pic sukru, ayip chem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ahaha elesso gazlamis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 tiLi said: turkleri asagilayan nick hangisi ya pic sukru, ayip chem mi yok ya, f.ck turks vardı, Ata'ya küfreden vardı...başka varmı bilmiyorum da,bunları gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 asfsdg dhdekiler diş bilesin diye iftira attım bize arkadaşlar. yok türklere hakaret eden falan aramızda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ahahah helal. aksama ekmek cikar bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 haşa bu arada 888 yan çevir ay yıldız. türkleri asla aşağılamaz off yan cevirince oc oluyomus fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 elesso said: asfsdg dhdekiler diş bilesin diye iftira attım bize arkadaşlar. yok türklere hakaret eden falan aramızda.... ya bizden çıkmaz zaten de vardı bu tipler arkadaşlar. bizzat gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Korax said: Rerore said: ezik misiniz şirketçilik yapıyorsunuz lan 4-5 tane ayri team vardi, surviver takilipta top 10'de kalmanin zaten imkani yok o halde. TS'den team game keyifli bide baya. miyaw33 said: Birisi donanimhabere bu 888 ler Paticik.com dan geliyor yazsa üye patlaması olur forumda Abi sakin öyle bisey yapmayin sdg ondan sonra, sirf kufretmeye gelenler, bende geliyim panpacilar, karakteri kopyalayip fake girenler falan ugrasiriz, di ye yuk olur :D Ciddiye alip cevap verdigin adam forgiver lan. =) Ha bi de yuk olur evet. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Korax said: tiLi said: güzel ss alan yok mu sen yoktun galiba ama olsun Dün akşam çok zevkliydi geçti ya. 1825 takımını da yendik, o iyiydi baya :) Korax seninle aynı anda almışız screenshot'ı :D Azıcık daha sağ alta ilerlemişiz, öyle almışım ben de ss. Bu da 1 saat 15 dakika sonra, yine domine etmişiz serverı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Forgiver kim,gene beni birinin fake i sandınız anlaşılan. Aksama ts ye geleyim forgiverida bulun bari fake olmadığım anlasilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Eee olm ts'te adam yok, yokmu kimse? Ben giriyorum dh'cilerin oldugu yere bakip :D Heriflerin full muhabbet "beni niye yedin, annene kufurler hazirladim, hocam niye bölunmedin, xxx fake mi, niye yediniz, x hain" sdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ts'ye gelin başlarız herhalde yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 TS'teyiz beyler TS Adresi: 185.12.111.78:2015 Sifre: patiagario yada agariopati Server: connect("ws://213.219.39.22:443") Leaderlist: [DH]Sirdavos Homie EPL Truc Bait TrymKrog Turkey Bamg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar