Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deprem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya makinam çok eskidi sallantısıdan durulmuyor yada şu anda izmirde küçük bir deprem olmakta izmirdekiler bir cevap yazabilirmi tırsıyorum ya... butun masa falan sallanıyor böhüüüüüüüüü [signature][hline]www.60yil.k12.tr
Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim......

[Bu mesaj Solkirans tarafından 22 Ocak 2005 03:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
manisada çok kçk dprem olmş onu hssteik hrlde yakın olduumuzdan. allahım 17 ağustostakilerin neler hissetiğini anlayabiliyorum çok berbat halen daha ellerim titremekte ulen bide erkek olcaz[signature][hline]www.60yil.k12.tr
Mesaj tarihi:
manisaya çok yakınım şu an hatta izmirde bile sayılmam Kınıktayım belki onmdan Doruk hissetmedi şimdi konu biraz eskiyene kadar t.şşak konusu oluruz ama ilk olarak pati ailesine sarılanda kabahat....[signature][hline]www.60yil.k12.tr
Mesaj tarihi:
dun gece mı ne olduda bu gece hıc duymadım bile?[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
ahahaha...
saatin etkisi sanırsam...[signature][hline]Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya;
Bunun verdiği mutluluk da az değil ki /
Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa,
Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki
Mesaj tarihi:
Ahahah olsa bile 3-4 siddetini gecmiyodur adam ondan korkuyo :) Ben 17 Agustos depremi sonrasi eve cikip banyo yapmis, uyumu$ bir herifim :P Korkusuz ol biraz.. :) Olur bole vakalar, turk polisi yakalar..[signature][hline]a.k.a Drunken
Mesaj tarihi:
erkeklik ile aptalligi karistirmayin, deprem ise en yapabilecegin erkeklik evdeki herkesin cikmasindan emin olmak. Gerisi aptallik.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Mesaj tarihi:
Dmx sen o sırada sarho$tun sanırım lol[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Mesaj tarihi:
said:
voic3, 22 Ocak 2005 04:28 tarihinde demiş ki:
18 inç büyüklüğündeymiş deprem

:-D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
said:
Dmx, 22 Ocak 2005 08:30 tarihinde demiş ki:
Ahahah olsa bile 3-4 siddetini gecmiyodur adam ondan korkuyo :) Ben 17 Agustos depremi sonrasi eve cikip banyo yapmis, uyumu$ bir herifim :P Korkusuz ol biraz.. :) Olur bole vakalar, turk polisi yakalar..

cahil cesareti?[signature][hline]micha, 15 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki:
onune gelen pamela direk sux yani
  • Yeni Oluştur...