mortheria Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Okul için açıp kimsenin takmamasıyla sona giden radyo yayınımızı isterseniz dinleyebilirsiniz ya da arkaya açıp takmayabilirsiniz. Skype'tan bağlanın isterseniz tasradyo hesap adı.İstediğinize sallayın giydirin. http://radyotas.com/ okulun lakabı taş mektep ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Bakarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Bu haftalık bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 bir saatlik mi sürüyor yayınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Bitiş belli olmuyor.Biz yeter diyene kadar gidiyor , ilk yayın 3 saat yapmışız çok uzattınız falan dendi ondan 2 saatte falan bitirmeye çalışıyoruz genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 10 dkya biz giriyoruz şu an müzik var http://radyotas.com/ Yayına skype tan katılabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 21.00 a kadar müzik yayını var sonra gene biz radyotas.com skype: tasradyo yayına katılabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Lan benim kızı 2 sene yolladım. Dünyanın parasını verdim. hesapta Tarık Akan ' ın okulu. Bu kadar paracı okul yok arkadaş. Bir de uyuz bir müdürü var ki demeyin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 KuddusiMavra said: Lan benim kızı 2 sene yolladım. Dünyanın parasını verdim. hesapta Tarık Akan ' ın okulu. Bu kadar paracı okul yok arkadaş. Bir de uyuz bir müdürü var ki demeyin gitsin. Nasıl? Abi gel yayında irdeleyelim bunları Tarık Akan kimdir nedir anlat bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 dert etmeyin standart fm de ilk başlarda sallanmıyodu sonradan filmini çektiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Gelirim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar