berenice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 herkesin içindeki raif'i açığa çıkaran sabahttin ali'ye kürk mantolu madonnayı yazdığı için çok teşekkürler.toplumda pek de önemsenmeyen ve arka planda,kimsenin umrunda olmadığı kişileri anlatma yeteneği harika.sabahattin ali sever paticik dostlarım nerdesiniz?sizleri bu başlık altında toplayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 gereksiz..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 harikulade bi kitap olduğu konusunda hemfikirim.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 biraz daha bilgi alalim[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 sabahattin ali'nin en büyük eseri. sabahattin ali'nin "insan"ı ne kadar iyi tanıdığının da en büyük kanıtı. beni bu kadar etkileyen çok az roman olmuştur. bu kitabı okumadan ölmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sophie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 katap süper kesinlikle okumalısınız yazaın tüm kitapları mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 gimli, valla hiç bilgi alma. kitabı al direk. çok teşekkür edicen sonra.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bu aralar kafamı öss illetinden kaldırıp hiçbir şey okuyamıyorum neredeyse.. Ama okunacaklar listesine ekledim =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Da vinci sifresi hesabi kuzen sen al ben senden otlanam :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Kardeşim biraz da sen al ben senden otlanam, hayret bişey =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berenice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 buraya bi resim nasıl koyabilirim bana yardımcı olun.kürk mantolu madonna kitbında bahsedilen madonna della arpie tablosunun resmini koymak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marLa_siNgeR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 kürk mantolu mandonna gözlerimin dolmasına neden olan kitap.. kesinlikle okunması gerekio.. kuyucaklı yusuf ta iidir onuda okuyun..[signature][hline]tHis is yOur Life anD iT's eNding onE minUte at a tiMe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar