Katibim Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 2 akp 2 chp 1 er tane de hdp ve mhp üyesi birde memur üye vermişler 7 üye 5 i kadın lan kadınlar kulübü gibi oldu bizim sandık :D Açılın Başkanım ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 iyi para veriyolar 1 gun icin. ama bi egitime sokuyolar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 249 lira verecekler sanırım bu seçimde eğitim dedikleri 1 saat öle gösteriyorlar o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Tuvalete gidiyorum diye 1 saat gelmeyecekler haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 250 lira için yapılacak iş değil sandık başkanlığı. Gerçi ihtiyacı olan için iyi para ama cidden eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar