grinny Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Pocket spring ve viskoelastik katmanlı yatak iyidir, bende İşbir Frezya var tavsiye ederim. Zaten bilindik markalarda çok fazla böyle model yok, ikisini aşağıya iliştirdim; http://www.isbiryatak.com/urunler/yataklar/frezya/ https://www.yatasbedding.com.tr/yataklar/five-z-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 visco yatakta bel ağrısından ölüyorum aylardır. Bugün yatsandan pocket yaylı ortopedik orta sertlikte otantik plus modelini aldım. 1800 müş tanıtım fiyatı muabbeti vardı 1300 e geldi. Aslında crown modelini istedim ama elinde yoktu 20 gün sonra diyince vazgeçtim. Deneyince yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Kıçını ve belini koyacağın şeylere para vereceksin... Bir de ayağına giydiğin şeye, tarz için diil tabii rahatlık için.. Hayatının 10da 3ü yatakta geçiyor amünyum, ona para vermeyip cimrilik yapacak insan maldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Yatak ve gözlük kadar GEREKSİZ para verilen başka ne vardır acaba... İstikbal yatak 7000-8000 TL arası ayni tip konfor yatak 800-1000 tl arası. SADECE para verip rahatlasın müşteri diye pahalı bazı yataklar. OOOHHH BELİM SIRTIMMM OHHH diyor 7k para verince adam. O akadar... Gerisi süs göz boyama. Gözlük çerçevesi de öyle 1500 TL çerçeve mi olur lan? cam seçerken de öyle yüzde bilmemkaç inceltilmiş antirefle zamkinikimkomozlu epifilolomojik cam verelim. 1888 TL de cam. Oldu canımm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 inceltilmiş önemli yalnız. çerçeveden taşıyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar