Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Red said: gerçek hikayeden uyarlanmış zaten bu film. afişinde yazıyor. UFOların varlığını hiçbir zaman kesin olarak reddetmedim ama afişe bunu yazabilmişse yönetmen hakikaten şarlatanın teki olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 abi hemen zarflanıyosunuz sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Laraken said: Anhora said: Geçmişte Cloverfield gibi filmlerden de tanık olduğumuz el kamerası çekim tekniği ile hazırlanan Area 51, Amerika'nın gizli işler yürüttüğü 51. Bölge'sine birkaç meraklı gencin sızmasını anlatıyor. en sevdiğim. çok iyi gizledik diye çok korumuyorlar demek ki. bi aralar araştırmıştım area 51 cammo dude denen devriyeler tarafından korunuyor kendi yasaları var gibi birşey. tehdit unsuru olduğuna karar verirlerse alnına çakıyolar kurşunu haklı olma durumun neredeyse yok. el kamerasıyla çekilen filmler benim için her zaman 1-0 önde umarım güzel filmdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 eminim öyledir cammmo suit vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 www.google.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Abi film felan değil. İzlemeyin. Saçma bir şeyler yapmaya çalışmışlar. Ben film kategorisine koyamadım. El kamerasıyla çekilmiş video işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar