Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iş için Laptop Önerisi - Şu an da Samsung NP530U4E var

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Moom'u actiginda cikan pencerede Mouse kismi var orda "enable access to custom controls" ve "show on hover" var. Bu ikisini aktive ettikten sonra pencerelerin sol ustundeki yesil butona geldiginde sana opsiyonlar sunuyor olmasi lazim. Onlarla oynarsan ne yaptigini gorebilirsin programin.

Ayrica bazi applicationlar kurulum sirasinda ikonu tutup applications'in icine atman icin kisayol sunuyor, bunun disindakiler icin kurmaya ugrastigin programin ikonununu tutup applicationsin icine atarsan sonra gene ordan acabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Kithnos said:

Ben o Moom'u beceremedim ya, program çalışıyor ama değişen birşey yok. Anlamadım ne işe yarıyor ?

Bi de kurduğum bazı programlar aşağıda, "?" olarak geliyor sadece, basınca logosu geliyor ve program açılıyor. Open Office de bunlardan biri, ve bu yüzden, XLS dosyaları falan direkt basıp açamıyorum, önce ordan OO'yu başlatıyorum, sonra açabiliyorum. Ayrıca Default bunla aç da diyemiyorum, cunku Application's da görünmüyor.

Default bunla ac diyebilirsin hangi dosyayi default neyle acicaksan sag klikle özelliklere gir(get info). Orda open with kismindan istedigin programi secip change all de
Sosyal ağlarda paylaş

İşte orda Applications listesinde çıkmıyor. Finder'da da ztn app olarak görünmüyor. DMG dosyasına tıklayınca, aslında kurulmuş olduğundan tekrar kurmayıp çalıştırıyor direkt gibi oluyor. Anlatamıyor da olabilirim. Vaktin olunca, iki dk teamviwer'dan göstereyim :D
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Onu sormuyorum, workspace'ler arasi atma yapiyor mu? Desktop 1, Desktop 2 varya?

Bu senin aradigin sey: https://github.com/eczarny/spectacle#multiple-displays

moomun alternatifi bu: http://spectacleapp.com/ moom biraz daha son kullanici dostu.bu biraz daha emacs vim kafasinda.klavyeye catir cutur dalman gerekiyo.oyle popupli guili bi ayar seysi yok sadece kisayollari ayarladigin bi pencere var ama klavye kisayollarina alisilabilinirse ucretsiz cillop gibi program.

tek monitor kullanirken moomu kesfettim.parasini vereyim alayim derken bunu buldum.bunuda hakkiyla kullanamadim acikcasi simdi konuyu gorunce hatirladim bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...