arar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bilgisayar normal normal duruken birden xp style dan çıkıyor normal e geçiyor ve bir uyarı vb. vermeksizin çat diye kapatıyor kendini. bugüne kadar arada sırada olurdu bu ama 5. keredir olmakta bugün. ne yapayım da düzelteyim?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 microsoftun anti-spyware porgramı indirebilirsin sitesinde mevcut[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sorun sadece xp style ile ilgiliyse belki problem onda da olabilr[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: forgiver, 09 Ocak 2005 15:17 tarihinde demiş ki: microsoftun anti-spyware porgramı indirebilirsin sitesinde mevcut bu program nasıldır kullanan varmı?[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu programla ilgili bir topic vardı,[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 windows xp yamaları yüklü mü? windows xp sp2 yüklü mü? mcafee gibi bir antivirüs yazılımı kullanıyor musun? "xp style dan çıkıyor normal e geçiyor" bunla ne demek istediğini tam olarak anlamadım. ama anormal birşey sonuçta. kullandığın pc özellikleri ne? bilgisayarının fanları sorunsuz çalışıyor mu? ekran kartı/ses kartı/anakartı sürücülerinde bir sorun var mı? bir adware veya spyware olacağını sanmıyorum, belki trojan veya worm vardır. elbette ki virüs koruması lazım. hatta antivirüs+firewall koruması çok yararlı. microsoft antispy'a gelirsem warez sitelerine felan girmediğim için, girsem bile firefox kullandığım için, hiç bir ad/spy olmuyor pc'de. ad-aware, spysweeper hiç birşey bulmuyor cookielerden başka. buna rağmen spysweeper öneririm. microsoft'unkini de yükledim ama hali hazırda spy ile birlikte geldiğini tespit ettim :) önermem o yüzden "illa microsoft da microsoft" demiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yamaları yüklemiyorum sp1 yüklü symantec kullanıyorum xp style dediğim, hani xp nin başlat menüsü diğer windowslarınkiinden farklı, onu diyorum. şekil şemal değişiyor yani. simdi geçti mesela ama arada bir gaza gelip 5 6 kere üst üste kapanıyor, sinir bozuyor.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Alakasız gelebilir ama Benim Cpu ısınınca Çat Diye kapatıyordu. sonra fanı deiştirdim düzeldi[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bu ikisi birbirinden farklı sorunlar gibi görünüyor. Çat diye kapanma o kadar çok şeye bağlı olabilir ki, MB, RAM, PSU ilk akla gelenler, daha zayıf ihtimalle windows sürücü sorunu, ekran kartı veya Bios olabilir. Kolay gelsin...[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L33 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 "virus müdür, tojan midir nedir?" buna 10 dk ka baktım ve şunu anlamay başardım ; virüsü müdür farzedersek , trojan ne oluyor :) jeton çok geç düştü :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 @sosti: xp style a değişmeden kapanmıyor, ama ne zaman ki kendi kendine değiştiriyor, o zaman kapanıyor. bağlantılı bence o açıdan. @zgrw: :)[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bugün bilgisayar çok sessiz çalışıyor, ve her açtığımda ortalama 5 dakika içinde kapanıyor. fan'a mı bi şey oldu acaba?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar