FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Kemik dergisinde görmüştüm diye hatırlıyorum karikatürü. memo tembelçizerin olabilir ama emin de değilim. devasa yaratıklar(uzaylı da olabilir) insan saçıyla besleniyolar. zaman algıları falan farklı, çok yavaş hareket ediyolar falan. elemanın elinde saçı uzayan bi insan vardı. google yardımcı olamadı, pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Harbiden vardi böyle bi şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Kemik vardı değil mi ya, vay be ! hey gidi hey hey. tey tidi tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 l-manyak vardı asıl, çok bozmuşlardı en son okuduğumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Lmanyak yok mu hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Geçen gün taşınma sebebiyle herhalde bi 50 kadar lmanyak, belki bi o kadar lombak ve saymadığım kadar kemik attım. Penguen ve Uykusuz'ları isteyen oldu neyse ki de onlar çöpe gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 kemikleri havada parçalarmışım resmen üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar