Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LTE iptal mı oluyor?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
sharky said:

VDF bence parasını 2600 e falan saklıo.

Gerçi Verizondan gelen deli para var ama. hadi bakalim.

Aynen abi ama adamlar geçen yıl Vodafone'un Spring Projesi kapsamında aldıklarını deli gibi reklama harcadılar ben şüpheliyim acaba lisanslar için yurt dışından ek bütçe gelecek mi..
Mesaj tarihi:
Miktar o kadar büyük ki, mutlaka gelmiştir bile.

Kar açıklama zorunlulu falan varsa stakeholderlara dağıtmak amaçı, o zorlar bir.

TT 'nin vardı böyle bir durumu diye hatırlıyorum ortak firmanın finansallarından dolayı. Dolayısı ile AVEA 2600 'ü zor alır ilk tahminim
Mesaj tarihi:
Suark said:

2600 kapasitif işte evet, kıç kadar kapsaması var zaten. Kİ lte wcdma gibide değil, interferansa çok açık.

şimdi lte 800 lte 1800 ve 2600 olucak işte. Bizimkilerin c2 alması güzel oldu garip,

bence fazla para verıp aldı avea gayet c2 yi, kasıtlı yaptıgını sanmıorm vfn un

vdf en dusuk teklifi vermis ya, hic sulanmadı 1800'e, farklı stratejileri var. bence 2600'de basacaklar parayı. kritik rol oynayacak 2600 lte'de. volte zaten olmayacagı icin data'da 2600 guzel kullanılırsa saglam algı degistirir.
Mesaj tarihi:
ya 2600 zaten bina içi deliciğili(lol) az olan bi frekans. En önde olmak isteyeceklerdir. vfn ve tcell lte1800 u az kullanıp ( 2glerıde oraya verebilir onlar ) 2600 e abanabilirler ki öyle oluyor gordugum kadarıyla.
Mesaj tarihi:
önemli olan d3'ün kime kaçacağı :) hiç kullanılmayacak muhtemelen. gerci onda da vdf'un yarım kalan varmıs zaten lisansı. bunla tamamlayabilir.

ulan kimin neyi alacagı belli, ihale rekabet falan yalan.
Mesaj tarihi:
D1 'i alıp nasıl D2 konusunda hala TCELL teklif verebilio anlamadım.

D layerindan sonrası böyle mi ? Yoksa VDF mu çekildi ?

Bi reboot ettim kaçırdım ihale detayını resmen.

Şimdi tekrar bakınca VDF hala teklif veriyor, enteresan. Herhalde D den sonrası böyle.
Mesaj tarihi:
bebeyim ihaleler tabi ki olculmus bicilmis seylerdir..araplar almasa trcell i o ihale oraya kalir mi? 500 hazineye verecegine 160 oraya 10 da baska yere verirsin herkes mutlu olur..
Mesaj tarihi:
oralarda tabi anlasma yapilmistir o hizmeti kullanan kullanicilarin iletisimine erisim gibi..caktirmadan bir yerlere servis yapilir..kayit tutulur..zen iyi puani hep not tutanlar alir..kips..
  • Yeni Oluştur...