Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 makinalar arası haberleşmede gundemde, otomatik araçlar felan. Sanırım başka ülkelerde örnekleride var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 1800 yeniden dagıtılmamıs, avea mevcut 15'in uzerine 20 daha koymus. 35 MHz BW ile su anda 1800'de en iyi durumda. Turkcell 2100'de ne yapacak bakalım merak ediyorum, 3G yatırımına devam edecek sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 turkcellde ben ordayken sey vardı, 2 frekans ayrık kullanıolardı cok kalabalık olmayan yerlerde. Pendik vs mesela. normalde 4f basıoekn aynı ıstasyon 1 sektor f1 f2 bı sektor f3 f4 basıyodu noise azaltmak ıcın. sımdı ıste 6f var herıflerde, butun ıstanbulu 3f 3f bolebilirler, onlar ıcınde kapasıtıf anlamda baya guzel sey olur. Ben bunu beklıyorum yanı. Cunku o bantları lte ıcın kullanmaya luzum yok su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Kullanamıyosun ki zaten 800-1800-2600 LTE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 ihale gereği mi öyle? yoksa fdd de kullanım var ya ekipman olarak. Gerek yok tabi. hatta du bakim kullanan operatör varmı baska taylandda varmıs https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks 6f yapsalar ya heryerı sdfsd 4x6 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar