Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Selam patiler. Radiobuttonlistteki seçimi viewstate interval kullanarak "hatırlamam" gerekiyor. Önceden farklı bir şekilde yapıyorduk, ne yazık ki laptop işte olduğundan şu an copy paste yapamıyorum (copy paste yapmam da pek hoş karşılanmaz zaten :) ya da hatırlayamıyorum (acemilik..) Viewstate değişkenlerine baktım internetten ama açıkçası tam olarak nasıl kullanabilirim anlayamadım. Çekinmeden aptala anlatır gibi anlatabilecek biri var mıdır? Acemi arkadaşınıza bir el atın, takıldıkça panikliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 şurası basit anlatmış http://asp.net-tutorials.com/state/viewstate/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 YA çalışma mantıklarını tam anlayamadım. Clipboard gibi mi düşüneyim, diğer değişkenler gibi mi davranayım? O sayfadaki formların geri dönüldüğünde kalması (anladınız işte) olayını biliyorum da, sayfada birden fazla sabit kalması gereken şey varsa variable'ı istediğimi temsil edecek şekilde nasıl tanımlıyorum falan. Bir de mesela radiobuttonlistin tuttuğu değer stringse bu da string mi oluyor? Sorularım manasız ve acemiceyse kusura bakmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar